2020-03-29 12:59

Raed Arafat RUPE TĂCEREA după Colectiv: ”Relevanța filmului este aproape zero”

 |  23:49
Raed Arafat RUPE TĂCEREA după Colectiv: ”Relevanța filmului este aproape zero”

Raed Arafat, şeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, a vorbit, joi seară, despre filmul intervenției din seara incendiului din clubul Colectiv, publicat de Libertatea în urmă cu mai bine de o lună. Arafat spune că relevanța filmului este aproape zero şi că scopul publicării filmării a fost unul politic.

Raed Arafat precizează că imaginile publicate în presă surprind doar zona de la intrarea în club, iar întreaga intervenție nu poate fi judecată doar după ce se vede pe imaginile de la intrare.

"Relevanța filmului este aproape zero", explică şeful ISU.

Arafat susţine că această casetă a apărut fix la 4 ani de la Colectiv, la comemorare, și era și campanie electorală.

"Intenția acestui film era să creeze emoție. Toată lumea desemna deja vinovații, judeca, cum se întâmplă în fiecare an", afirmă Raed Arafat.

Faptul că înregistrarea nu apare în dosar, Arafat o consideră o simplă scăpare.

"Filmări s-au văzut, această filmare nu s-a văzut. Poate c-a fost o scăpare, n-a fost nimic intenționat. Eu nu cred că cineva a vrut să ascundă, pentru că dacă voiau să ascundă poate că nici nu menționau asta”, a spus Raed Arafat

"Am refuzat să ies la dezbateri și la conferințe de presă, toți au ieșit să ceară capul lui Arafat, a devenit subiect de ping-pong în campanie electorală. Domnul Cioloș, doamna Clotilde Armand. Nici măcar să aștepte o secundă despre ce este vorba. Au judecat extrem de emoțional niște imagini. Trebuie judecat tot contextul, cu capul, nu cu emoțiile", a continuat şeful ISU.

Un subofiţer care a însoțit primul echipaj ISU București Ilfov, ajuns la locul incendiului a filmat dezastrul de la Colectiv. Zeci de victime întinse pe ciment la ieşirea din club, victime cărate cu paleţi de lemn spre ambulanţe. Potrivit Libertatea.ro, imaginile au fost ascunse publicului în toţi aceşti ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-28Parerea ta...

CAPUSE
29 Noi 2019

SLUGA COMUNISTA , INFORMATOR SPION A LUI CEAUSESCU , LINGEAI CIZMELE LUI GENERALISIMU OPREA . .PLUS AFACERI MURDARE SAU LEGATURI CU DRAGNEA SI TRADAREA DIN AUGUST CARE O STIAI ANTICIPAT. Poate te matura astia
MUGET
29 Noi 2019

Rupe pe naiba tăcerea, este un vinovat. Vorbele sale ne arata cat de ticălos poate fi omul ARAFAT. In caz de cutremur in secunda 2 Bucureșteanul ce va face ? Dar ARAFAT ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine