2020-02-24 08:29

Răfuială cu pistoale, bâte şi săbii între interlopii din Râmnicu Vâlcea. Conflict pornit de la „turnarea” lui Ion Gorun, zis „Vulturul”

 |  19:13
Răfuială cu pistoale, bâte şi săbii între interlopii din Râmnicu Vâlcea. Conflict pornit de la „turnarea” lui Ion Gorun, zis „Vulturul”

Patru persoane au fost rănite, ieri,în urma unui conflict care a avut loc într-un bar din Râmnicu Vâlcea şi în careau fost folosite un pistol cu bile de cauciuc, săbii şi cuţite. Conflictul aavut loc între două grupări care îşi dispută supremaţia pe “specializările” lor: cămătărie, şantaj, taxe de protecţie, spălare debani şi răpiri.

Potrivit reprezentanţilor PoliţieiVâlcea, membrii clanului Piele, unul dintre locotenenţii lui Ion Gorun, zis „Vulturul”,au intrat într-un bar situat în zona “24 de trepte”dinoraşul Râmnicu Vâlcea deţinut de Bogdan Pruteanu, membru PNL, unde se aflau câtevapersoane din gruparea Stoica cu care au neînţelegeri de mai mult timp.

O persoană a fost împuşcată cu unpistol cu bile de cauciuc, iar alte trei au fost rănite, având plăgi prin înjunghiere,după ce au fost atacate cu săbii şi cuţite. Barul a fost devastat. Zona unde aavut loc scandalul a fost izolată de anchetatori, iar o parte dintre persoaneleimplicate în scandal au fost duse la Poliţie pentru audieri, ceilalţi fiindcăutaţi după ce au fugit de la locul faptei.

Surse din rândul anchetatorilor susţincă acest conflict ar fi plecat de la faptul că membrii grupării Stoica ar fidat procurorilor DIICOT informaţii despre afacerile grupării „Vulturul”. IonGorun, zis „Vulturul”, este nepotul interlopului Vasile Gorun şi a fost arestatîn luna iunie pentru înşelăciuni în valoare de peste 3,5 milioane de euro cuutilaje de construcţii. În sarcina învinuiţilor coordonaţi de liderul acestora,Ion Gorun, din judeţul Vâlcea, s-a reţinut faptul că în mod coordonat audesfăşurat activităţi de inducere în eroare şi achiziţionarea unor autoturismede la firme de leasing, care au fost ulterior înscrise în circulaţie prinfolosirea de documente de identificare şi omologare false.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-24

Mai multe imagini:
Răfuială cu pistoale, bâte şi săbii între interlopii din Râmnicu Vâlcea. Conflict pornit de la 'turnarea” lui Ion Gorun, zis 'Vulturul”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine