2020-01-28 16:53

Rareș Bogdan DEZVĂLUIE CULISELE aducerii lui Radu Mazăre în România

 |  22:41
Rareș Bogdan DEZVĂLUIE CULISELE aducerii lui Radu Mazăre în România

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat luni, într-o intervenție telefonică pentru B1TV, că autoritățile române nu au niciun merit în aducerea lui Radu Mazăre în țară.

”Statul român nu a avut niciun merit în aducerea lui Mazăre acasă. El a fost adus acolo pentru că acolo era drogat și s-a certat cu fiul şefului de trib din zonă pe un teren unde urma să-și mai construiască niște bungalouri. Sunt informații din presa malgașă.

A fost un scandal pe niște concesiuni de teren, pe bungalourile pe care le avea acolo și cele două plaje pe care le administra. (...) Acolo nu a mers nici cu șeful de trib, nici cu noua putere din Madagascar și oamenii l-au trimis frumos pachet acasă. Autoritățile române, deși nu și-ar fi dorit să-l primească, nu mai aveau ce face, au fost nevoite să-l ia de bun. 

Dacă Radu Mazăre începe să vorbească, Liviu Dragena stă la pușcărie 272 de ani. Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu sunt cei care au stat în spatele evoluției lui Liviu Dragnea”, a declarat Rareș Bogdan. 

După un an și jumătate în care s-a aflat în madagascar, Radu Mazăre a fost adus luni seară în România. Fostul edil a fost adus cu o aeronavă Tarom, de la Paris, însoţit de o escortă formată din 12 poliţişti francezi şi români. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-20Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Mai 2019

marii papusari din spatele lui Mazare erau de fapt Magureanu,Strutinschi si cu Schwartzemberg...si prin anturajul lor se mai plimbau si altii asa-zisi "afaceristi" care l-au invatat pe Mazare cu Brazilia si ulterior si pe Dragnea Evident ca PSD-ul o sa inghita un cartof fierbinte acum...ha ha ha le prinde bine de tot in campania electorala.Oamenii o sa-i alerge cu topoarele peste tot prin Romania Parca aud -PSD-CiuMA RoSie ha ha ha
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine