2019-11-13 23:06

Răsturnare de situație! Şoferul maşinii cu numărul "M...E PSD" scapă de DOSAR PENAL! Poliţia propune clasarea cauzei şi face verificări la Brigada Rutieră

 |  13:48
Răsturnare de situație! Şoferul maşinii cu numărul "M...E PSD" scapă de DOSAR PENAL! Poliţia propune clasarea cauzei şi face verificări la Brigada Rutieră

Şoferul maşinii cu numărul "M...E PSD" scapă de dosar penal. "Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei", a anunţat Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

"În conformitate cu ultimele precizări primite pe canalele de cooperare polițienească internațională, Poliția Română va preda autorităților suedeze numerele de înmatriculare personalizate, cu conținut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, întrucât acestea au fost retrase de către emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de înmatriculare permanente.

Referitor la modul eronat în care Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a realizat argumentarea juridică privind aplicabilitatea, în acest caz, a Convenției de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Poliției Române a dispus deja declanșarea unor verificări, la finalul cărora vor fi luate măsurile legale care se impun și vor fi aduse, de îndată, la cunoștința opiniei publice.În ceea ce privește dosarul penal instrumentat în prezent, în cursul zilei de astăzi, Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei", a anunţat Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

Luni, Brigada Rutieră a anunţat că lui Răzvan Ştefănescu i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România", faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Marian Godină: Avem morţi pe şosele, trafic sugrumat, dar cumva, ne încurcă unul care merge cu numere fără cifre

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, care lucrează ca şofer în Suedia, a rămas şi fără permis.

Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, susţinea miercuri că şoferul a intrat în România legal din punct de vedere al actelor privind plăcuţele de înmatriculare.

"A intrat în ţară legal din punct de vedere al plăcuţelor de înmatriculare, din punctul meu de vedere ilegal (...), imoral să spun aşa, pentru că avea acea sintagmă pe plăcuţele de înmatriculare, vulgară, dar asta e altă problemă, care nu ţine de... Poseda documente de călătorie", a spus Buda.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-03Parerea ta...

ANONIM
03 Aug 2018

DACA SE FACE CAZ DE PROSTIE IN CAZUL POLITIEI SE SUPARA LUCRATORII INSA UITE DOVADA CLARA A CULTURIIIII!!!!!
ANONIM
03 Aug 2018

Boul de godina....comentează???... Oare cunoaste codul rutier ???... acum inteleg de ce este un veșnic respins la academia de poliție....se zicea de milițieni ca ar fi reduși mintal ...dar godina confirmă regula...nu scapam de foști milițieni....MAMA PROSTILOR ESTE MEREU GRAVIDA ...
ANONIM
03 Aug 2018

Politia a reparat o greseala grava , dar pata pe ""obrazul"" ei ramane ca fiind o exacutanta a ordinelor mafiei psd.Daca s-ar fi tratat cazul cu indiferenta , nu ar fi luat asa mare amploare. Acum acel slogan il vom intalni mult timp la concerte , pe stadioane chiar si la final de Turul ciclist al Frantei.
@@ANONIME,
03 Aug 2018

ești milițian? DPDV legal, miliția a sfeclit-o! DPDV moral...s-avem pardon! însăși miliția, MAI ALES de la RUTIERĂ vede și amendează SELECTIV, numai ce/pe cine vrea! De restul...se știe ce șpagă își trag zi de zi de la șmecherii, șmenarii, interlopii cartierelor! Ei își fac ”norma” cu oamenii simpli, cu băbuțele care vând violete ori pătrunjel pe trotuar, dându-le amendă maximă, ducându-le la secție, bruscându-le ca niște brute ce sunt, confiscându-le și marfa, de pe urma căreia beneficiază ei, nu altcineva! Am văzut cu ochii mei, de N ori! MIZERII DE OAMENI! ÎMI ÎNCHIPUI NUMAI PROVENIENȚA LOR...”NATURALĂ” ȘI/SAU ”DE LOC”!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray