2020-07-11 02:45

Război total în PSD. Firea, atacată dur de primarul Sectorului 5

 |  09:50
Război total în PSD. Firea, atacată dur de primarul Sectorului 5

DEJA E PREA MULT! Compania Municipală Termoenergetica București (ex RADET) își bate joc de cetățenii Sectorului 5, nerăspunzând nici solicitărilor acestora și nici insistențelor repetate ale Primăriei Sectorului 5, de a comunica termenul în care va fi soluționată avaria care lasă, de câteva zile, mii de cetateni din Sectorul 5 fără căldură și fara apă caldă, a acuzat edilul sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea pe pagina sa de facebook.

"Și aceasta în contextul în care suntem în pericol ca, de luni, să fie întrerupte cursurile în 3 unități de învățământ (Liceul Teoretic „Ștefan Odobleja”, Școala Gimnazială „Mircea Sântimbreanu” și Grădinița nr.185), din cauza lipsei căldurii. Sunt mii de sesizări de la cetățenii nemulțumiți, adresate de aceștia direct Companiei Municipale Termoenergetica București, cât și, spre informare si ajutor, Primăriei Sectorului 5. Toate au rămas fără răspuns.

Primăria Sectorului 5 rămâne alături de cetățeni ca și în alte astfel de situații și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a convinge Termoenergetica să-și facă datoria! Din pacate, primariile de sector nu au atributii in acest domeniu si nu au nici o posibilitate de rezolvare. De aceea, vă rugăm să vă adresați în scris, la adresa de e-mail asociațiideproprietari@sector5.ro, pentru a ne semnala problemele în furnizarea apei calde și a agentului termic.  Noi le vom prelua și vom insista institutional pentru soluționare catre Compania Municipala Termoenergetica București", a mai scris edilul pe pagina sa de socializare. 

Sute de familii stau în frig, fie pentru că nu au căldură deloc , fie pentru că au caloriferele călăi. Problema este că facturile au venit că și cum oamenii au primit căldură în decembrie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-18

Mai multe imagini:
Război total în PSD. Firea, atacată dur de primarul Sectorului 5
zoom
Parerea ta...

ARUNCA GUNOIUL
18 Ian 2020

Vrei o viață bună pe măsură ce îmbătrânești? Atunci trimite-o la dracu pe dna Gabriela Firea !
CUCUVEAUA -ROZ -BONTON
18 Ian 2020

Tare bine a fost pe vremea lui LIS ,crin halaicu ,dar si mai bine pe vremea Chiorului Atunci s au devalizat milioane de euro din bugetul primariei capitalei Crucisatorul a furat atunci case si bani fara sa sara niciun drogat de asta de dreapta Proasta a fi lumea sa aleaga vriun drogat sau vre un betiv la primaria capitalei !
CETATEAN
19 Ian 2020

Sa vezi circ daca da domnul minus 15 grade , in Bucuresti . Moldobuza taie padurea Baneasa , unde are citeva hectare de teren forestier mostenire de la masa . Ea , sau vinde , sa faca blocuri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz