2019-10-14 14:47

RAZIE de amploare a poliţiştilor printre TAXIMETRIŞTII din principalele AEROPORTURI din ţară

 |  13:56
RAZIE de amploare a poliţiştilor printre TAXIMETRIŞTII din principalele AEROPORTURI din ţară

Politistii au verificat legalitatea activitatii de taximetrie in zona aeroporturilor internationale Henri Coanda Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Bacau si Iasi.

In doar două ore au fost verificate aproape 200 de autoturisme, şi au fost aplicate 125 de sanctiuni contraventionale pentru abateri de la normele legale care reglementeaza circulatia pe drumurile publice si activitatea de taximetrie, un permis a fost retinut şi 11 certificate de inmatriculare au fost retrase.

Razia a vizat depistarea persoanelor care practica ilegal activitatea de taximetrie, a celor care acosteaza persoane pentru a le oferi ilegal astfel de servicii, precum si a celor care, desi sunt autorizati, nu respecta regulile de tarifare sau standardul de calitate al serviciilor oferite.

Dintre sanctiunile aplicate, 98 au fost pentru incalcarea normelor privind circulatia pe drumurile publice, 21 pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, iar 6 pentru alte abateri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray