2019-12-13 14:41

RAZIE în cluburi şi în SALOANELE de MASAJ din Capitală

 |  12:01
RAZIE în cluburi şi în SALOANELE de MASAJ din Capitală

Razie a autorităţilor din Capitală în noaptea de sâmbătă spre duminică în mai multe cluburi şi saloane de masaj. S-a verificat legalitatea funcţionării societăţilor comerciale, a actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării. S-au dat 11 amenzi, în valoare totală de 50.000 de lei.

”Peste 150 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti au desfăşurat controale la mai multe societăţi comerciale, cluburi şi saloane de masaj din perimetrul Centrului Vechi. S-a urmarit legalitatea funcţionarii acestor societăţi comerciale, legalitatea actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării”, a anunţat, duminică dimineaţă, Poliţia Capitalei.

În urma verificărilor, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 50.000 lei.

Totodată, Brigada Rutieră din Bucureşti a aplicat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, amenzi în valoare de peste 81.000 de lei şi a reţinut 19 permise auto. De asemenea, au fost întocmite 7 dosare penale pentru consum de alcool şi de droguri.

„Au fost aplicate 140 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 81.200 lei şi au fost reţinute 19 permise de conducere, cele mai multe pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric”, se arată într-un comunicat transmis duminică de Brigada Rutieră.

Potrivit sursei citate, au fost întocmite mai multe dosare penale, dintre care unul pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive.

„De asemenea, au fost întocmite 7 dosare penale, 3 dintre ele pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţă băuturilor alcoolice, 1 pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţă substanţelor psihoactive, 1 pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, 1 pentru conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat şi 1 pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat”, se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor de la Brigada Rutieră, şoferul testat cu aparatul Drug Test, şi care a fost depistat pozitiv, a fost condus la INML pentru recoltarea de probe biologice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray