2020-03-30 14:17

Razie pe DN 5 București-Giurgiu, soldată cu confiscarea unor bunuri în valoare de peste 500.000 lei

 |  20:20
Razie pe DN 5 București-Giurgiu, soldată cu confiscarea unor bunuri în valoare de peste 500.000 lei

Direcția Generală a Vămilor a reținut un număr total de 2.300 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfurmuri în urma unor acțiuni de control în zona DN5 București - Giurgiu, întreprinse în perioada 20-23 ianuarie, valoarea bunurilor fiind de jumătate de milion de lei.

"În perioada 20-23 ianuarie 2020, lucrători din cadrul Direcției Generale a Vămilor și Direcției Regionale Vamale București au efectuat în comun acțiuni specifice de supraveghere și control în trafic în zona DN 5, Bucuresti - Giurgiu precum și în P.T.F. Giurgiu, cu privire la respectarea prevederilor legale referitoare la introducerea de bunuri în Romania de către persoanele fizice", arată Direcția Generală a Vămilor într-un comunicat de presă.

În urma acțiunilor de control au fost confiscate 2.300 articole - îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie și parfumuri - ce erau transportate de patru autocare.

"În urma actiunilor de control desfășurate, lucratorii vamali au reținut un număr total de 2.300 articole - îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie și parfumuri - susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală – având o valoare estimată de 500.000 lei. Bunurile au fost descoperite pe sensul de intrare în România – în compartimentele pentru bagaje ale unui numar de 4 autocare care efectuau curse regulate de transport călători pe ruta Turcia – Romania", notează Direcția Generală a Vămilor.

În cauză, au fost întocmite un număr de 5 lucrări penale de către lucrătorii din cadrul Poliției de frontieră Giurgiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine