2019-10-22 22:15

Reacția Ambasadei Franței la propunerile lui Florin Iordache: ”Avem propriile servicii de TRADUCERE în acest scop”

 |  18:15
Reacția Ambasadei Franței la propunerile lui Florin Iordache: ”Avem propriile servicii de TRADUCERE în acest scop”

Ambasada Franţei în România "urmăreşte cu atenţie ansamblul evoluţiilor legate de reforma Justiţiei, inclusiv discuţiile din cadrul societăţii româneşti şi dispune de propriile servicii de traducere în acest scop", se arată într-un răspuns al misiunii diplomatice transmis la solicitarea AGERPRES.

Precizarea vine în contextul în care preşedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justiţiei, Florin Iordache, a transmis joi ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, proiectele de acte normative prin care au fost modificate Legile 303/2004, 304/2004 şi 317/2004 pentru a fi prezentate ambasadorilor."Pe site-ul comisiei am făcut o scurtă prezentare cu modificările la cele trei legi şi tot pe site-ul comisiei a fost acea comunicare şi legile în sine traduse în limba engleză. Datorită faptului că din partea anumitor ambasade s-a primit un punct de vedere care viza că a fost amputată independenţa Justiţiei, că a fost diminuată lupta împotriva corupţiei, am considerat necesar pentru o corectă informare a tuturor partenerilor externi şi a tuturor celor care sunt interesaţi de reforma privind cele trei legi să consulte şi să vadă modificările şi am făcut şi o scurtă prezentare a acestor modificări, ţinând cont de deciziile Curţii Constituţionale, de deciziile Comisiei de la Veneţia, de solicitările asociaţiilor profesionale. Această scurtă prezentare, cât şi legile în sine se găsesc pe site-ul comisiei şi le-am tradus în ideea că Ministerul Afacerilor Externe este cel care este în contact fie cu ambasadele (străine din Bucureşti - n.r.), fie cu ambasadele noastre din exterior", a declarat Iordache, conform Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-28Parerea ta...

@ANONIM
28 Dec 2017

traducerea a fost facuta de olguta .
BEBICA
28 Dec 2017

CE FATA DE BOU ROSU ARE cIORDACHE ASTA .
@ BEBICA
28 Dec 2017

Este fratele tau ...ma bucur ptr tine ca ți.ai recunoscut fratele
@BEBICA
28 Dec 2017

DIN CE BUDA A APARUT BEBICA ASTA? INTR-ADEVAR E FRATELE LUI GEAMAN SUNT GEMENI IDENTICI
HADRIAN
30 Dec 2017

Sa nu uitam ca aceasta creatura politica se afla in fruntea tarii din 1990. Domnul Florin Iordache, floarea intelectualitatii din Caracal, unde s-a rasturnat carul cu acestia, s-a ridicat din morti (vorba domnului Liviu Dragnea!) si da lectii nepretuite diplomatiei franceze. Il stim in stare. Dupa ce a intrat in istorie cu Ordonanta 13, a fost promovat de coalitia otravita PSD-ALDE in trecerea acestor aberatii demne de ne-pregatirea juridica a domniei sale prin Parlament. Aici nu s-a sfiit sa-si ridice ratul si sa dea lectii de drept celor care mai stiu ceva despre aceasta stiinta. Ii dorim acestei puslamale politice locul pe care- vor avea secretiile mintii domniei sale si ale celor care-l pun in cu nerusinare in fruntea comisiei intru hotie. E bine sa-si plece urechea si la cei ce nu-l acdepta. Poate isi mai coboara ticul libidinos. E spre binele lui si al natiei pe care o spurca.
ANONIM
30 Dec 2017

LA MULTI ANI IN PENITENCIAR IMPREUNA CU SOTIA SI ACOLITII TAI TAMPITI....
PARPALA
30 Dec 2017

ACEST CIOFLINGAR NENOROCIT NU S-A FACUT REMARCAT CU NIMIC PINA LA VIRSTA CIND I-A ALBIT PARUL , LA FEL CA SI ANALFABETUL DE NICOLICEA . BANUIESC CA AU PE CONSTIINTZA ( DACA AU CONSTIINTZA ) O GRAMADA DE GAINARII , DOCTORATE , MASTERATE SI ALTE MULTE KAKATURI ... MARE TREBUIE SA FIE MORCOVUL LA CURUL LUI DRAGNEA SI TARICEANU , DACA AU LASAT DOUA LEPRE CA ASTEA SA VIOLEZA CODUL PENAL . VA VE-TI SUGE MUCII UNUL ALTUIA LA JILAVA , VOI PATRU JIGODII PSDISTE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray