2019-10-15 17:29

Reacţia ambasadorului SUA Hans Klemm la scrisoarea lui Dorin Cioabă către Donald Trump

 |  18:34
Reacţia ambasadorului SUA Hans Klemm la scrisoarea lui Dorin Cioabă către Donald Trump

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat marţi, la Galaţi, că nu ştia despre scrisoarea autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, către preşedintele Donald Trump, prin care îi transmite că romii vor să muncească la construirea zidului dintre SUA şi Mexic. Oficialul american nu crede că liderul de la Casa Albă ar prefera romi în detrimentul americanilor pentru ridicarea controversatului zid.

"Este o noutate pentru mine, nu cunoşteam acest lucru (n.r - scrisoarea lui Cioabă către Trump). Nu pot să comentez, însă pot spune că din declaraţiile anterioare ale preşedintelui Trump probabil că ar prefera ca americanii să construiască zidul dintre SUA şi Mexi", a spus Klemm, citat de Agerpres.

Autointitulatul rege al romilor de pretundindeni, Dorin Cioabă, i-a transmis o scrisoare preşedintelui american Donald Trump în care îi spune acestuia că romii vor să-l ajute la construirea mult controversatului zid dintre SUA şi Mexic. Nu gratis, ci la “un preţ scăzut”, deoarece “naţiunea romă nu are de lucru iar situaţia financiară a romilor este foarte precară”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31

In legatura cu acest articol...

ASTA E ULTIMA. Ce i-a cerut regele romilor Dorin Cioabă lui Donald Trump
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray