2020-04-10 02:43

Reacţia lui Ilie Năstase după ce a fost CONDAMNAT la închisoare cu suspendare

 |  15:08
Reacţia lui Ilie Năstase după ce a fost CONDAMNAT  la închisoare cu suspendare

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a reacționat, miercuri, după ce a fost condamnat la nouă luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare. Pe 25 mai anul trecut, Nasty fusese prins băut la volan. Decizia nu este definitivă.

„Mi-a dat cât am cerut. Ce să comentez? Am recunoscut că am băut, nu e nimic de comentat. Nu e bine? Se pare că nu e bine în România să-ți recunoști fapta. Am primit și interdicție de a conduce, în următorii doi ani”, a declarat Năstase pentru Libertatea.

În noaptea de 24-25 mai 2018, pe Şoseaua Nordului, foarte aproape de Ambasada Chinei, Ilie Năstase a fost oprit de poliţiştii de la rutieră. Poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să blocheze maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc după un schimb de replici cu un agent, chiar dacă acesta l-a somat să oprească şi i-a cerut să se legitimize, a anunţat şeful Brigăzii Rutiere a Capitalei. Poliţiştii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut totuşi testul.

Fostului jucător de tenis i-a fost întocmit astfel dosar penal privind infracţiunea de refuz de prelevare a mostrelor biologice, a fost amendat şi cu 1.000 de lei şi a fost lăsat să plece acasă.

Ulterior, după câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou în trafic, în zona Şoselei Ştefan cel Mare, când făcea un viraj stânga peste linia continuă, cu un scuter, fără a avea dreptul de a conduce. Pentru faptul că a trecut peste linia continuă, fostul jucător de tenis a fost amendat cu încă 1.305 lei şi 6 puncte de penalizare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-27Parerea ta...

T
28 Feb 2019

SA II LEGE UN FELINAR DE SULA , SA JOACE SI NOAPTE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine