2020-07-07 16:57

REACȚIA lui Tăriceanu, după ce Dragnea a propus-o pe FIREA candidat la prezidențiale

 |  21:59
REACȚIA lui Tăriceanu, după ce Dragnea a propus-o pe FIREA candidat la prezidențiale

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că trebuie o analiză serioasă pentru candidatul la prezidențiale și le-a cerut celor de la PSD să nu ia decizii pripite.

”Am hotărât că vom face după aceste alegeri analize privitoare la candidatul la alegerile prezidențiale. Eu zic să nu luăm o decizie pripită. Noaptea este mereu un șfetnic bun.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

ALDE nu a reușit să treacă pragul electoral, confom rezultatelor Exit poll realizat de CURS-Avangarde. Tăriceanu consideră că încă mai sunt șanse, asta pentru că exit poll-ul este estimativ.

”Votul s-a încheiat și constatăm că este un număr excepțional de mare de votanți ceea ce demonstrează că în România democrația este vie.

Rezultatele exit poll evident că sunt numai indicative. Ceea ce urmează de aici încolo este foarte important și le solicit tuturor reprezentaților noștri să rămână în secțiile de votare.

Așa cum arată cifrele referendumul va fi validat, dar părerea mea nu mi-o schimb. Acest referendum nu va face decât să adâncească falia din societate.”, a spus Tăriceanu, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

NEGRO
27 Mai 2019

Limbricul ALDE nu mai poate emite pretentii la presedintie. Deocamdata se zbate sub 5 la suta la ultimele alegeri, iar balabusta Nicolai va parasi marile magazine din Occident si va veni in tara cu coada intre picioare. Oricum, Omul cu Cinci Neveste, mai poate vinde doar piei de closca, nicidecum gazele din Marea Neagra catre stipendiatorii dumnealui din Budapesta. Cu pielea ursului din padure, mai poate plati doar consilierii straini care l-au indrumat imbatabil spre rusinosul esec. Un salut tuturor, iar doamna Dancila se mai gandeste daca sa mai dea OUG pe legile justitiei pentru baronii PSD-ALDE sau sa-si semneze demisia pentru stergerea definitiva din istorie. Poate se trezeste...
DIDI
27 Mai 2019

SI TU BRUTUS? HAI LUATI -VA JUCARIILE SI URA SI NOAPTE BUNA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz