2019-09-18 17:07

Reacția lui Victor PONTA la respingerea Adinei Florea de la șefia DNA

 |  14:35
Reacția lui Victor PONTA la respingerea Adinei Florea de la șefia DNA

Preşedintele formațiunii Pro România, Victor Ponta, susține că este cât se poate de normală decizia lui Klaus Iohannis de respingere a propunerii de numire a Adinei Florea în funcţia de procuror-şef al DNA.

"Mi se pare o decizie normală. Ce mi se pare cel mai rău este faptul că noi nu reuşim să reparăm lucruri care merg prost şi le distrugem şi mai tare. Aşa cum doamna Kovesi a distrus ideea de anticorupţie în România, domnul Dragnea a distrus ideea de luptă împotriva abuzurilor. Aşa că nu mai avem nici anticorupţie şi avem în continuare abuzuri şi, după cum vedeţi, de doi ani ne învârtim în jurul cozii pentru că oamenii care ar trebui să rezolve lucrurile şi să le repare sunt interesaţi doar de viaţa şi de pielea lor şi nu de ceea ce se întâmplă în ansamblu. Eu cred că trebuie să avem un DNA puternic şi un DNA care să nu mai comită abuzuri, cum s-au comis în vremea doamnei Kovesi. Nu avem nici un DNA puternic şi nu am oprit nici abuzurile. (...) Cred că cei care au furat şi care iau mită şi care vând România, cum se întâmplă şi azi cu Fondul Suveran, să ajungă în închisoare, iar cei nevinovaţi nu trebuie să aibă probleme. Nu am ajuns acolo şi e păcat", a declarat Ponta, miercuri, la Palatul Parlamentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-21

In legatura cu acest articol...

Este OFICIAL! Klaus Iohannis a respins-o pe Adina Florea de la şefia DNA
Parerea ta...

ANONIM
21 Noi 2018

Oare de ce pisicuțul asta nu se ia de mana cu oreste sau cu batistuță....cine se aseamănă se adună....nicio diferență între acești soldați care executa ordine
PLAGIATOR CORUPT.
21 Noi 2018

'' Kovesi a distrus ideea de anticoruptie iar dragnea idea de lupta impotriva abuzurilor '' Tu borfasule ai distrus titlul de DOCTOR in Romania fiind cel mai '' dottore'' plagiator. Ai fost impreuna cu puscariasul dragnea la toate hotiile si ordinariile posibile savârsite de MAFIA PSD.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray