2020-07-07 19:57

Record de amenzi: 12.000 de șoferi sancționați de polițiști

 |  11:15
Record de amenzi: 12.000 de șoferi sancționați de polițiști

Într-o singură săptămână, polițiștii au sancționat 12.065 de abateri privind nerespectarea regimului legal de viteză și reținut 407 permise de conducere, pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 de km/h.

“În perioada 6 – 11 februarie a.c., Poliția Română a desfășurat, la nivel național, acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, în primele două zile ale perioadei, polițiștii au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în următoarele două, acțiunile s-au concentrat pe depistarea celor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, iar în ultimele două zile, s-a acționat pentru depistarea pietonilor care nu respectă regulile de circulație, notează politiaromana.ro.

În zilele de 6 și 7 februarie a.c., polițiștii au acționat, la nivel național, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză“, transmite Poliția Română.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-14Parerea ta...

SOFERUL
14 Feb 2016

Daca Ro este considerata stat de drept atunci sa raporteze POLITIA ROMANA si cate amenzi sau dosare penale s-au intocmit in aceeasi perioada pentru defectiunile depistate sau constatate de politistii rutieri la infrastructura rutiera din Ro ca factor generator de accidente rutiere si de producere a unor defectiuni tehnice la autovehicolele, pt ca din acest punct de vederea in Ro e mai mare dezastru decat in terile din lumea a treia.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz