2020-02-18 12:18

Rectorul UB, despre Dăncilă: Felul în care vorbeşte domnia sa în limba română este precar şi plin de greşeli

 |  12:05
Rectorul UB, despre Dăncilă: Felul în care vorbeşte domnia sa în limba română este precar şi plin de greşeli

Rectorul Universităţii din Bucureşti, Mircea Dumitru, a declarat că de puţine ori a înţeles ce vrea premierul României sa spună, precizând că aceasta vorbeşte într-un mod precar. Fostul ministru a mai adăugat că are un "sentiment de jenă" ţinând cont că Viorica Dăncilă este profesor la bază.

"Doamna Dăncilă este şi profesor. Pregătirea domniei sale este aceea de profesor. Eu am ascultat-o de mai multe ori vorbind, trebuie să vă spun că de puţine ori am înţeles până la capăt ce doreşte să spună, ce vrea să transmită. Felul în care vorbeşte domnia sa în limba română este precar, este plin de greşeli de construcţie sintactică şi de inconsecvenţe logice. Sentimentul pe care îl am este de jenă, jenă foarte puternică pentru că doamna Dăncilă este profesoară şi mă gândesc cum anume a reuşit ea să se facă înţeleasă de elevi", a declarat Mircea Dumitru, într-o emisiune la Digi 24.

Fostul ministru al Educaţiei a explicat că multe persoane aflate în poziţie de decizie nu au o pregătire profesională solidă.

"Vedem că destul de mulţi demnitari care au funcţii foarte importante în stat şi au avut un parcurs şcolar superficial, nu sunt capabili să exprime o idee. Am văzut nişte înregistrări de poziţie, nişte discursuri care sunt mai mult decât jenante, şi dânşii sunt în momentul de faţă miniştri, sunt în poziţii în care decid pentru noi toţi, atunci singur că întrebarea mea este la ce bun să faci şcoală din moment ce dânşii deja sunt în aceste funcţii atât de importante şi nu au în spate o competenţă sau pregătire profesională solidă, de ce să mai cerem şcoală? Vedem ce se întâmplă în momentul de faţă, vedem cât de rău funcţionează instituţiile statului", a adăugat rectorul Universităţii din Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-20Parerea ta...

CEAUSESCU DIN TELEMORMAN
20 Mai 2018

explicatia e foarte simpla-daca vei sa jefuiesti si sa distrugi o tara pui in functii mari tot felul de slugi si tradatori,nu conteaza cat de hoti agramati sau incompetenti,important este sa execute ordinele papusarului-sef
TRADATORI DE TARA
21 Mai 2018

BARBASUL ESTE DIRECTOR GENERAL LA OMW - PETROM . ASTA SPUNE TOT . OARE REDEVENTELE LE-A LUAT SI ACTUALIZAT ?? VAD CA TACE MILC . IL ARE PE VILCOV PUSCARIE , MINA DREAPTA LA GUVERN
ANONIM
21 Mai 2018

Mircea asta mare rector la UB a turnat romanii la securitatea ceausista la greu Acum este moralist cu altii pentru ca nu sunt taranisto liberali de ai lui Specialist in semantica cu studii in strainatate pe banii tarii s a gandit sa arunce cu noroi El ce a facut cand a fost in guvernul rusinii nationale ,guvernul zero guvernul onanistilor cu nivel zero ?Scarbe liberale ,neamuri criminale
ANONIM
21 Mai 2018

Hoti si jefuitori cu totii, cu sau fara studii; vechea securitate a spurcat putinatatea acestui popor, elita fiind distrusa in puscarii politico-bolsevico-criminale. Din pacate pt acest popor crima in masa numita Genocid Special al Elitei acestui popor a fost programata pt ca jafful cumplit de azi sa poata avea loc... trebuia sa piara ce avea mai scump si important acest popor pt ca azi sa se poata efectua Marea Jefuire Programata inainte de a sti noi cei ce am luat trup aici, doar ei ai lor cu demonii lor stiau la ce plan au venit sa il execute/implineasca. Cata vreme sunt doua matrici de intrupare, majoritatea vin sub recomandarea unor entitati care ii sprijina sa... evolueze; altii stiu insa exact pe ce vin, planul lor personal. Acum jefuitorii fac parte din ultima categorie, ei se pot intrezari in niste "pliuri" ale astralului retrasi intre intrupari unde se grozavesc cu actiunile lor abominabile efectuate in precedenta intrupare si, constata chiar ei insasi cat de tare le-au tras-o celor prejudiciati. Asti trebuie cautati si scosi de acolo si dusi la puscaria energetica pt ca perturba viata a milioane numai pt ca stiu/pot/si vor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine