2019-12-06 04:40

Refugiații fug de România și de Bulgaria

 |  17:02
Refugiații fug de România și de Bulgaria

Zeci de imigranți au fugit dintr-un centru de distribuire din Grecia în momentul în care au aflat că vor fi trimiși în România. Nici Bulgaria nu stă mai bine în preferințele refugiaților.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de autoritățile elene, 32 de imigranți din cei 67 care, potrivit unui sistem implementat la nivel european, urmau să fie relocați în România, au... dispărut din centrul respectiv.

De altfel, România nu este singura țară ocolită de imigranți: alte 47 de persoane au părăsit centrul de relocare în momentul în care li s-a spus că vor lua direcția Bulgariei.

În total, 197 de cetățeni extracomunitari aflați în căutarea unei vieți mai bune în statele Europei au părăsit zonele desemnate de autoritățile din Grecia, nemulțumiți de destinații, preferând să-și înceapă călătoria pe propriul risc și ocolind sistemele oficiale de distribuire.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-17Parerea ta...

ANONIMUS
18 Mai 2016

Sa fuga ca nu avem nevoie de ei la saracia pe care o avem in tara.Ducase la mamica Merchel ocrotitoarea refugiatilor.
HASNAUA EUROPEANA
18 Mai 2016

Sa mearga la mamica lor , cu toate bolile lor tropicale , mizerie , haznale pe strazi , azile , hoteluri , nesiguranta peste tot . Si acum Nemtalai nu mai dorm linistiti , sau concedi , festivitati , meciuri , gari , aieroporturi , instituti . Totul o debandada necontrolata a tari si ordini lor . Poate ii inpaca si depravati de gey
Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray