2020-02-18 20:53

“Regele Asfaltului din Banat” a fost arestat

 |  21:28
“Regele Asfaltului din Banat” a fost arestat

Unul dintre milionarii celebri ai României a fost reţinut preventiv. Cunoscutul afacerist, Georgică Cornu este fostul şef al PSD Orşova.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, în urma audierilor care s-au desfăşurat, joi după-amiază, la sediul Poliţiei Judeţene Mehedinţi, la finalul celor 25 de percheziţii desfăşurate în judeţele Mehedinţi, Timiş, Caraş-Severin şi Arad, au fost reţinute pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, cinci persoane, între care omul de afaceri Georgică Cornu şi fostul preşedinte al PSD Orşova Constantin Popescu, ambii fiind suspectaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani.

În urma percheziţiilor, au fost audiate în total 15 persoane, dintre care cinci au fost reţinute, restul fiind cercetate în libertate.

Omul de afaceri Georgică Cornu, numit şi "regele asfaltului din Banat", deţine grupul de firme Confort şi are afaceri şi în comerţ. El mai are şi un centru de echitaţie la Herneacova, proprietate care se întinde pe 12.000 de hectare. El a fost preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, scrie mediafax.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine