2019-10-15 22:43

Reglare de conturi. Împuşcat în gât prin geamul maşinii

 |  11:30
Reglare de conturi. Împuşcat în gât prin geamul maşinii

Un bărbat cunoscut cafăcând parte din lumea interlopă din Constanţa a ajuns în stare gravă laSpitalul Judeţean Constanţa după ce a fost împuşcat în timp ce se afla înautoturismul său, persoane rămase neidentificate trăgând două focuri de armăprin geamul maşinii.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Constanţa, Giolacai Arden, în vârstă de 31 de ani, care face parte din gruparareaPitbull , s-a urcat după miezul nopţii în autoturismul său aflat în zonaTrocadero din Constanţa, unde persoane rămase neidentificate au tras asupra luiprin geamul maşinii două focuri de armă.

Purtătorul de cuvântal Spitalului Judeţean Constanţa, Florian Stoian, a afirmat că medicii au găsitîn corpul victimei două gloanţe de calibru diferit, unul dintre acestea intrândîntre trahee şi esofag, iar celălalt în artera subclavie stângă.

Stoian a aprecizat cărănitul este conştient, starea sa este echilibrată, fiind internat în secţia deterapie intensivă.

Purtătorul de cuvântal spitalului constănţean a mai spus că pacientul va fi transferat în cursulzilei de duminică la Spitalul de Urgenţă Florească, la cererea familiei,probabil cu un elicopter SMURD.

Poliţiştii şiprocurorii constănţeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările încare a avut loc incidentul şi pentru identificarea celor care l-au împuşcat peGiolacai Arden.

Ultimul incident deacest fel în urma căruia a fost ucis un membru al lumii interlope a avut locmarţi seară, la Galaţi,unde un bărbat a fost atacat într-un restaurant din centrul oraşului.

Victima, MaricelNicolau, zis Chiaburu, a fos lovit cu un scaun în cap, dar şi cu un cuţit, decătre doi tineri care s-ar fi răzbunat pentru un conflict mai vechi.

Incidentul a avut locloc la o lună de la asasinatul petrecut într-o cafenea din Piatra Neamţ, undeGheorghiţă Mararu (32 ani), cunoscut membru al lumii interlope locale, a fostîmpuşcat de un bărbat.

Ulterior, presa localăa relatat că şeful Poliţiei Neamţ Aurelian Şoric ar avea legături cu grupareaMararu şi ar pactiza cu lumea interlopă, iar Corpul de control al MAI adeclanşat verificări la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Comisarul AurelianŞoric este judecat de Consiliul Superior de Disciplină, la solicitareaministrului Internelor, pentru afirmaţiile şi comportamentul avute în urmaasasinatului din 14 noiembrie şi pentru modul în care a condus IPJ Neamţ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-04-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray