2020-07-09 14:52

REPLICA lui Mihai Gâdea pentru caricaturiștii din Charlie Hebdo, care au ironizat-o pe Simona HALEP

 |  22:34
REPLICA lui Mihai Gâdea pentru caricaturiștii din Charlie Hebdo, care au ironizat-o pe Simona HALEP

"Votre plus grande ferraille vous l'avez grâce à un roumain" (Cel mai mare fier vechi al vostru îl aveţi datorită unui român. - trad, scrie pe tricoul purtat de Mihai Gadea, in seara aceasta, in emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3. Mesajul este adresat, fireste, caricaturistilor francezi de la Charlie Hebdo, publicaţia de satiră care au ironizat-o astazi pe Simona Halep.

Publicaţia franceză de satiră Charlie Hebdo a ironizat victoria Simonei Halep la turneul de la Roland Garros publicând sub titlul "O româncă câştigă Roland Garros-ul" o caricatură reprezentând o persoană care ridică trofeul deasupra capului şi spune "Fier vechi, fier vechi".

Mihai Gâdea a apărut în propria emisiune purtând un tricou negru, cu imagine a Turnului Eiffel şi mesajul "Votre plus grande ferraille vous l'avez grâce à un roumain" (Cel mai mare fier vechi al vostru îl aveţi datorită unui român. - trad.).

Realizatorul Antena 3 face referire la apreciezile pe care Gustave Eiffel i le-a adus inginerului român Gheorghe Pănculescu în găsirea soluţiei tehnice pentru turn.

foto: stiripesurse.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-14Parerea ta...

BOOYAKA
14 Iun 2018

Desenatorul se numeste Félix Meynet din Saint-Jeoire, Haute-Savoie(deseneaza ocazional pentru papuasii astia),pentru romanii din Franta ,daca aveti ocazia?!Nu Simona a fost jignita, Romania ..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz