2020-07-10 02:43

Rețeaua de TRAFICANȚI de copii din dosarul Țăndărei, ACHITARE la Curtea de Apel

 |  19:09
Rețeaua de TRAFICANȚI de copii din dosarul Țăndărei, ACHITARE la Curtea de Apel

Curtea de Apel Târgu Mureş a menţinut, luni, hotărârea Tribunalului Harghita care i-a achitat pe inculpaţii din dosarul Ţăndărei - o reţea acuzată că trimitea copii la cerşit în Marea Britanie - ca urmare a intervenirii prescripţiei penale a faptelor.

Dosarul a intrat pe rolul Curţii de Apel Târgu Mureş în luna noiembrie 2018, iar de atunci până la pronunţarea hotărârii s-au scurs 11 termene de judecată.

În urmă cu 15 ani, începea anchetarea celei mai mari rețele de trafic de minori din Europa. Dosarul „Țăndărei” a presupus sute de victime minore, de polițiști români și britanici care au lucrat împreună, 120 de condamnați în Anglia și niciunul în România.

Șase ani mai târziu, se vedea succesul colaborării între autoritățile române și cele de la Londra. 

În palatele din Țăndărei au fost găsite sute de mii de euro și arme. 

Sute de copii și-au riscat viața și le-au povestit procurorilor faptele și au depus mărturie, dar agresorii au fost puși în libertate la scurt timp, din lipsă de probe.

Un fost polițist britanic care a lucrat la dosar a transmis „condoleanțe” sistemului judiciar din România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-23Parerea ta...

CETATEAN
23 Dec 2019

Tara lasilor si holocaust fascist , cu aprobarea conduceri . Distrugerea tari programata
DOREL
24 Dec 2019

.DACA FURI O GAINA INTRII IN PUSCARIE.DACA OMORI , FURI SAU FACI ACTE DE CORUPTIE APARE PRESCRIPTIA. A SE VEDEA MARILE DOSARE DE CORUPTIE. MAINE O SA VEDEM SI PE DINCA IESIT DIN PUSCARIE. VAIDE NOI CU ASTFEL DE JUSTITIE....DEMOCRATIA DIN ROMANIA ! CU PENSIILE NESIMTITE
ROBA JUSTIțIEI
24 Dec 2019

„A avea un proces care nu produce fapte este bizar” Cred că ca noi toții romanii am intrat într-o astfel de mizerie, este greu să rezolvăm toate problemele, nu-i așa?” Mai ales când corupția din justiție apară infractori cu acel guler scrobit și alb.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz