2020-07-04 11:16

REVENIRE Gabriela Firea şi-a redeschis contul de Facebook

 |  13:43
REVENIRE Gabriela Firea şi-a redeschis contul de Facebook

P24

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi-a redeschis în această dimineaţă pe Facebook. Ea a postat un mesaj în care anunţă că a sesizat autorităţile în legătură cu mesajele injurioase pe care le-a primit. Pe lângă felicitările de rigoare, are şi multe critici.

Reacţiile declanşate pe Facebook, după ce Gabriela Firea a postat petiţia de stângere de semnături, a făcut-o pe promăriţă şo-şi închidă contul de Facebook. Ea a revenit în această dimineaţă, afirmând că "nimeni nu se poate ascunde la nesfârşit după un computer". De asemenea, ea a postat un citate prin care vrea să transmită că a greşit când a postat petiţia online de susţinere a Guvernului, dar şi pe liderul ţărănist, Ion Raţiu. Iată mesajul:

“O nouă săptămână, un nou început! Sper că mai bun... Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere şi gândurile pozitive pe care mi le-aţi transmis. Acestea m-au ajutat să rezist, într-un ocean de ură. #Voilupta întotdeauna pentru dreptul fiecăruia dintre noi de a ne spune opinia. Fără injurii, fără violenţă, fără ameninţări, chiar cu moartea. Tipul acesta de mesaje l-am îndreptat către autorităţi. Nimeni nu se poate ascunde la nesfârşit după un computer. România este a noastră, a tuturor! Să învăţăm să ne ascultăm argumentele. Orice eroare se poate îndrepta. Cine este fără de greşeală? «Cel ce este fără de păcat să ridice piatra!» Ne iubim cu toţii ţara - asta trebuie să ne unească! «Voi lupta până la ultimă picatură de sânge pentru a avea dreptul să nu fii de acord cu mine» (Ion Raţiu) #Romaniasuntemtoti


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-06Parerea ta...

CONSTANTIN
06 Feb 2017

AR TREBUI SA DESCHIDA SI GURA...CA ARE CINE SA I-O UMPLE !
PANDELIE VOLUNTARU
06 Feb 2017

Femeie fertila, te-ncurci cu ea?
BOLSEVICA.
06 Feb 2017

Isi bate joc de batranii din fata Cotrocenilor.Trimite -i la CATENA MIZERIE BOLSEVICA NU MAI RADE DE EI CA DESTUL LE - A SPALAT CREERELE COCINILE TV ALE LUI GHITA SI FELIX ( mentorul tau )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz