2020-04-09 04:37

REVOCAREA Laurei Kovesi: Iohannis REACȚIONEAZĂ prompt. Ce transmite președintele

 |  20:08
REVOCAREA Laurei Kovesi: Iohannis REACȚIONEAZĂ prompt. Ce transmite președintele

Referitor la Raportul privind activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție, prezentat joi, 22 februarie a.c., de către ministrul Justiției, Administrația Prezidențială face următoarele precizări:

Din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA și având în vedere că evaluarea activității DNA și a conducerii acestei instituții de către Președintele României diferă de cea a Ministrului Justiției, se impune o analiză aprofundată a acestui document, care urmează să fie realizată la nivelul Administrației Prezidențiale de către departamentele de specialitate. În repetate rânduri, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat mulțumit de activitatea DNA și a conducerii sale, punct de vedere pe care și-l menține în continuare.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-22

In legatura cu acest articol...

PSD îl APĂRĂ pe Tudorel Toader: ”Raportul a fost extrem de PROFESIONIST”

Cioloș reacționează VEHEMENT: ”Tudorel Toader s-a SUPUS unei decizii de PARTID”

Prima reacție din PSD, la propunerea de revocare a lui Kovesi: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Procedura REVOCĂRII procurorului-şef al DNA, Laura Codruța KOVESI

ULTIMA ORĂ: Tudorel Toader cere REVOCAREA Laurei Kovesi
Parerea ta...

YA, YA...ALA BALA PORTOCALA!
22 Feb 2018

Are și cunoștințe juridice de zice că nu-i CLAR! FIecare să-și cunoască meseria/menirea pentru care profesează și LIMITA peste care nu poate trece, nefiind ”în domeniu”!
ROMA
22 Feb 2018

Kovesi nu va fi revocata .toader este dement.la dementa l-a adus condamnatul dragnea.iohannis nu v-a semna niciodata .raportul este o aberatie .kovesi acum baga-i mai repede la puscarie.
CHIAR DACĂ
22 Feb 2018

”toate drumurile duc la ROMA”, Mona Lisa de România a dormit în front sau pe buci! Dacă își făcea TREABA, erau demult în pușcărie...așa, și-a făcut-o...doar la BAIE! GRABA STRICĂ TREABA! Aveți toți orbul găinilor?! ĂȘTIA AU FĂCUT BARA-BARA ÎN SUFRAGERII, EI, ÎNTRE EI...ANULÂND VOTURI ȘI HOTĂRÂND PE CINE PUNE PE TRON....
@ YA YA....
22 Feb 2018

Eu zic ca ar avea ceva cunoștințe asa zis juridice...a stiut sa vândă copii...a stiut sa fie urmașul naziștilor acoperit...a stiut sa isi ia case prin nevasta lui dragă cu acte false ...a stiut sa isi ia partea la lucrările de la aeroport...a stiut sa fenteze ani cu aj lui stanciu...etc...UITATIVA LA REACTII...TOTI AU PERCUTAT CAND BUTONUL PLAGIATOAREI A FOST ACTIVAT ...TOTI AU SCHELETE LA ACEASTA FEMEIE STERPA
LEVST.
22 Feb 2018

Lupta este doar mutata inca un nod, spre varf...In mod normal, ministrul justitiei trebuie sa-si apere subalternii, iara daca acestia au gresit, el nu are nevoie de rapoarte prea multe, trebuia sa ceara demisia ei , de mult timp... Insa el este un pion mic si las, practic a executat ordinele celor care-l santajeaza, acest individ a facut avere din "cadourile" studentilor, si din orice a picat, el fiind un las prin natura, nu a avut curaj nici sa sara la mari poturi...Cand l-au chemat din Japonia , s-a executat in doi timpi si 3 miscari, acum i-au ordonat sa incerce demiterea Codrutei, taierea capului DNA, ce este adevarat este adevarat, tipul este intre 2 ciocane, cum am mai zis, oricum va pierde...Daca nu va fi demise Codruta, el va fi trimis la plimbare, daca se va reusi demiterea ei, el pierde si mai mult, cand lucrurile se vor aseza si in Romania, va fi tras penal , la raspundere... La moment, mingea este la iohanis, nu cred ca tudorel va adduce probe concrete incat sa-l oblige pe iohanis sa semneze demiterea Codrutei...La un nivel si mai mare, la nivel social, acest moment poate debusa -nu exagerez- in razboi civil...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Feb 2018

TOATA DISPERAREA PENALILOR ARE UN MOTIV EXTREM DE CLAR......SI ANUME....IN USA URMEAZA SA CADA CApeTE GRELE dE ToT....PTR AFACERI CU URANIU IN PANAMA.......PEDOFILIE Si TRAFIC INTERNATIONAL DE COCAINA......OARE EXISTA CONEXIUNI Si IN ROMANIA CU MAFIA URANIULUI DiN paNAMA?....CEVA PEDOFILiE...COCAiNA..?????????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine