2019-10-20 22:12

UPDATE. #REZIST, din nou în stradă. Care sunt nemulțumirile protestatarilor din Piața Victoriei și SIBIU

 |  19:10
UPDATE. #REZIST, din nou în stradă. Care sunt nemulțumirile protestatarilor din Piața Victoriei și SIBIU

Potrivit stiripesurse.ro, protestul din Piaţa Victoriei împotriva Revoluţiei Fiscale pare că este un eşec. Deşi pe paginile sociale se anunţa o manifestaţie de amploare, cu sute, chiar mii de oameni prezenţi, la aproape o oră de la debutul protestului în Piaţă s-au strâns doar câteva persoane. Lumea a ieşit în stradă si în oraşul lui Klaus Iohannis, Sibiu. Aceştia potestează împotriva schimbării legilor justiţiei, dar şi împotriva revoluţiei fiscale a PSD-ALDE. Câteva sute de persoane se află în centrul Sibiului în aceste momente, în Piaţa Mare.

UPDATE: La protest a venit şi jurnalistul Mălin Bot. „Dintre toţi, am fost cel mai calomniat,cel mai înjurat.Nu cedez! Nu cedez, oameni buni!(..) O să-mi fac treaba în continuare”, le-a mărturisit Mălin Bot unor protestatari.

  „Înarmaţi” cu fluiere şi vuvuzele, oamenii se aud strigând dintr-o portavoce mesaje către politiceni: “Hoţilor!”, “Câinilor, ne vom răzbuna pe voi cu tancurile!” „Condamnatul Vâlcov! Condamnatul Dragnea! Inculpatul Tăriceanu!”

Manifestanţii #REZIST au pancarte, steaguri şi chiar şi portavoce.

„Vrem ca Justiţia să rămână independentă, prin urmare solicităm retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiţiei! Vrem retragerea integrală a proiectului de modificare a Codului penal şi a Codului de Procedură Penală! Cerem demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcţii publice! Modificarea legilor fiscale adoptate, în vederea restabilirii unei fiscalităţi normale şi coerente! Cerem demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege şi legilor menţionate anterior! Vrem demnitate, transparenţă şi competenţă din partea persoanelor cu funcţii publice!”, scriu protestatarii #REZIST din Sibiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-11Parerea ta...

UN INGINER NEDUMERIT
11 Feb 2018

Este f. greu sa crezi ca, dupa 28 ani de stors ce-i mai bun, subminatorii tradatori se vor opri din rapt. Ar trebui obligati,sa-si asume refuzul fata de solicitarile parlamentarilor UE ref. modificari dementiale ale leg. justitiei, pt. ca vor arata cu degetul catre acestia, cand Romania va avea de suportat consecinte nu doar financiare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray