2019-07-20 12:33

RISE PROJECT face anunţul în cazul TELEORMANLEAKS: "Am deschis VALIZA". Ce documente conţine

 |  16:11
RISE PROJECT face anunţul în cazul TELEORMANLEAKS: "Am deschis VALIZA". Ce documente conţine

Rise Project anunță luni pe Facebook că a deschis valiza. Imediat, site-ul a picat şi a fost nevoie de câteva zeci de minute pentru a-şi reveni.

Update: Rise Project publică primele informaţii din documentele referitoare la Tel Drum: Soţul şefei CSM, avocat, a primit bani de la Tel Drum când aceasta era judecător la ICCJ

Gil Vasile, soţul şefei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Camelia Marcu, care este avocat specializat în comercial, nu pledează, are birou în Bucureşti şi proprietăţi în Teleorman, a încasat de la Tel Drum 15.200 de lei, scriu luni jurnaliştii de la Rise Project, care publică prima serie de documente referitoare la firma Tel Drum.

Prin borderoul de plăţi Tel Drum l-am întâlnit pe Gil Vasile, soţul şefei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Camelia Marcu (foto). Este avocat specializat în comercial, nu pledează, are birou în Bucureşti şi proprietăţi în Teleorman, scriu jurnaliştii de la Rise Project.

Cecul valorează 15.200 de lei şi a fost emis de corporaţie în septembrie 2015, sub semnătura executivului Petre Pitiş. Atunci, soţia sa, Simona Marcu, era judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. A devenit preşedinta CSM pe 5 ianuarie 2018, adaugă Rise Project.

Jurnaliştii de la Rise Project au publicat pe site un prim material despre conţinutul valizei cu documente Tel Drum.

Ei fac prima precizare că valiza a ajuns la ei printr-o suită de "întâmplări banale", dar momentan îşi protejează sursele.

"Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ, printr-o suită de întâmplări banale și atât, pe care le vom relata atunci când oamenii nu vor mai avea nevoie de protecție", au scris jurnaliştii Rise Project.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la şedinţa CEx al PSD, cu două valize - una cu ”gogoşi de la Rise Project” şi una cu ”dosare” despre FDRG şi Klaus Iohannis. Întrebat de jurnalişti, Dragnea a spus că valiza despre care a scris Rise Project este ”o gogoaşă”, nu are legătură cu el şi că ”e o prostie, e o disperare, probabil ca să acopere şi scandalul în jurul domnilor Lazăr”.

"TEL DRUM LEAKS". RISE PROJECT anunţă că a intrat în posesia unei valize cu documente despre scandalul Tel DrumO valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, a anunţat, sâmbătă seară, Rise Project, într-o postare pe Facebook, intitulată #Teleormanleaks. Valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray