2020-07-09 15:26

Robert De Niro, dat în judecată de o fostă angajată, care îi cere 12 MILIOANE de euro. Acuzaţii SCANDALOASE

 |  13:57
Robert De Niro, dat în judecată de o fostă angajată, care îi cere 12 MILIOANE de euro. Acuzaţii SCANDALOASE

Actorul Robert De Niro, premiat cu Oscar pentru „The Godfather: Part II” şi „Raging Bull”, este acuzat de o fostă angajată de discriminare de gen şi pentru că a creat un mediu de lucru abuziv pentru femei. Graham Chase Robinson cere daune de 12 milioane de dolari, scrie presa americană.

Între altele, De Niro ar fi folosit un limbaj sexist, cuvinte defăimătoare la adresa angajatelor lui, iar despre Robinson, care era asistent executiv, spunea că este „soţia lui de la birou”.

„Robert De Niro este o persoană care se agaţă de vechile moravuri. Nu acceptă ideea că bărbaţii ar trebui să trateze femeile ca egale lor. Nu îi pasă că discriminarea de gen la locul de muncă încalcă legea. Domnişoara Robinson este o victimă a acestei atitudini”, se arată în documente.

În luna august, compania de producţie a lui Robert De Niro a dat-o în judecată pe Robinson, căreia îi cere despăgubiri de 6 milioane de dolari pentru că a deturnat fonduri şi a urmărit programe Netflix în timpul programului de lucru.

Firma lui, Canal Productions, este numită acum în proces, citeaza News.ro.

Recentele acuzaţii se potrivesc perioadei în care două producţii majore cu De Niro în distribuţie sunt lansate: „Joker”, de Todd Phillips, şi „The Irishman”, de Martin Scorsese.

În plângere, Robinson susţine că a fost plătită mai puţin decât colegii ei bărbaţi şi că i-au fost atribuite sarcini de genul celor casnice. În plus, ea susţine că Robert De Niro, în vârstă de 76 de ani, făcea glume cu tentă sexuală.

Robinson a mai precizat că şi-a depus demisia în luna aprilie şi că avocatul ei i-a spus echipei lui De Niro că ea se gândeşte să deschidă un proces privind discriminarea de gen şi încălcarea drepturilor salariale.

Drept răspuns, De Niro a fost primul care a intentat proces. Astfel, mai spune ea, cariera şi reputaţia i-au fost distruse.

Prin acest proces, Robinson neagă cele susţinute de compania actorului.

Un reprezentant al lui Robert De Niro a transmis: „Acuzaţiile făcute de Graham Chase Robinson împotriva lui Robert De Niro sunt mai mult decât absurde”.

foto: News.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz