2020-02-29 03:22

Român care şi-a ucis soţia în faţa copiilor, prins în Hunedoara

 |  20:51
Român care şi-a ucis soţia în faţa copiilor, prins în Hunedoara

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au prins un român, care la începutul lunii a evadat dintr-un spital de psihiatrie din Italia după ce şi-a ucis soţia în faţa copiilor. Acesta a fost depistat în localitatea hunedoreană Călan.

Poliţia Română a anunţat că bărbatul, în vârstă de 29 de ani, era căutat de autorităţile italiene de la începutul lunii august, după ce evadase dintr-un spital de psihiatrie din Italia.

Surse din Poliţie, citate de Mediafax, au afirmat, că bărbatul se numeşte Lucian Vâlcelian, el fiind reţinut în februarie, în Italia, după ce şi-a omorât soţia în faţa copiilor.

Autorităţile italiene au constatat, în urma expertizei medicale, că acesta nu are discernământ din cauza unor probleme psihice grave. După ce a fost internat într-un spital din Mantova, în apropiere de Verona, acesta a evadat. De asemenea, în lipsa unui mandat de arestare emis pe numele său, bărbatul a putut să călătorească liber.

Pentru ca autorităţile să-l poată reţintă, poliţiştii români au cerut organelor de cercetare din Italia să emită pe numele lui Lucian Vâlcelian un mandat european de arestare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine