2020-05-25 15:21

Român împuşcat în cap într-un cartier din Londra VEZI FILM

 |  23:39
Român împuşcat în cap într-un cartier din Londra VEZI FILM

Untânăr a fost împuşcat mortal într-o maşină în cartierul Finchley din nordulLondrei, iar poliţia metropolitană a anunţat că aşteaptă identificarea formalăa acestuia înainte de a anunţa public identitatea, însă presa română a relatatcă victima ar fi un sucevean în vârstă de 29 de ani.

Potrivitpresei britanice, Poliţia a fost chemată la locul incidentului sâmbătădimineaţă, în jurul orei 6.00, găsind victima grav rănită într-omaşină.

Scotland Yard a precizat cămedicii sosiţi la faţa locului nu au reuşit să salveze viaţa tânărului.

Poliţiştii britanici auafirmat că bănuiesc cine este victima, însă aşteaptă identificarea formală aacesteia şi au informat deja familia.

Inspectorul Tim Duffield,de la divizia de anchetare a omuciderilor şi infracţiunilor grave a Poliţieilondoneze, a cerut ajutorul martorilor. "Suntem nerăbdători să auzimdeclaraţii ale persoanelor care s-au aflat în apropiere de TillinbgourneGardens, în apropiere de Holiday Inn, în jurul orei 6.00. Este posibil cacineva să fi văzut sau auzit ceva suspect şi să nu-şi dea seama de importanţadetaliilor", a spus el.

Potrivit presei sucevene, tânărulîmpuşcat în Londra era din Suceava şi avea 29 de ani.

Conform presei locale,victima este Gabriel Bogdan P., fost sportiv, care lucra de mai multă vreme înLondra ca bodyguard într-un club de noapte.

Prieteni ai acestuia susţincă tânărul a fost împuşcat în cap, în faţa casei undelocuia, în timp ce se întorcea de la lucru şi se afla într-o maşină condusă deun cunoscut de-al său.

Tânărul a plecat de maimulţi ani din ţară, iar mama şi sora lui se află la lucru în Italia, în timp ceîn Suceava mai locuieşte doar tatăl său, care este grav bolnav.

Pe unul din forumurileromânilor din Marea Britanie, ,este dezbătut acest subiect, printre cei care postează fiind cunoştinţe saufoşti colegiu ai tânărului, care îşi exprimă regretul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine