2020-07-05 03:50

Români arestați în Barcelona pentru trafic uman și de droguri

 |  13:00
Români arestați în Barcelona pentru trafic uman și de droguri

Poliția spaniolă a arestat mai multe persoane pentru exploatarea sexuală a unor românce în hosteluri din Barcelona, pe care le forțau să consume droguri, informează online publicația El Periódico de Catalunya.

Poliția națională a informat printr-un comunicat că operațiunea, care a inclus percheziții în patru case, s-a încheiat cu patru arestări în Barcelona. Alte două persoane au fost arestate în Ploiești.

Cei patru reținuți la Barcelona au fost inculpați pentru trafic uman și trafic de droguri.

Autoritățile au găsit 6.000 de euro bani gheață, 11 telefoane mobile, o motocicletă, instrumente pentru modificarea narcoticelor, 150 de grame de cocaină, două pistoale și mai multe arme albe.

Poliția spaniolă a lucrat la destructurarea rețelei împreună cu autoritățile române și în coordonare cu Europol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-27Parerea ta...

DOREL
28 Dec 2019

IN ROMANIA NIMENI NU VA PATII NIMIC. LA FEL CUM SE VA INTAMPLA CU DINCA. ASTA ESTE JUSTITIA IN ACEAST TARA. MULTI SUNT CORUPTI...SPER SA NU FIE ASA DAR, EU INCLIN SA CRED CA DA...
MARCEL
29 Dec 2019

CAZUL TANDAREI ESTE EDIFICATOR. DESI SUNT ELEMENTE CARE AU DEMONSTRAT CA, ROMANII SUNT VINOVATI JUSTITIA DIN ROMANIA A ZIS CA NU. IN CONDITIILE ACESTEA U.E. SA NE LASE . NOI PUTEM SA INCALCAM ORICE LEGE SI SA NU MAI RESPECTAM NIMIC. POLITICUL FACE CE VREA SI NU EXISTA LEGE IN RMANIA......PAREREA MEA . JUSTITIA ESTE INDEPENDENTA SI POATE SA FACA CE VREAEA . SA NU RESPECTE LEGEA . VAIDE NOI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz