2020-02-28 23:52

Români condamnaţi la Londra pentru trafic de carne vie. 89 de ani de închisoare

 |  07:55
Români condamnaţi la Londra pentru trafic de carne vie. 89 de ani de închisoare

Magistraţii unui tribunal din Londra i-a condamnat pe 12 români la un total de 89 de ani de închisoare. Potrivit judecătorilor, românii au fost găsiţi vinovaţi pentru tarfic de carne vie şi porxenetism.

Românii sunt acuzaţi că aduceau femei din România în Marea Britanie, pe care le obligau ulterior să se prostitueze, transmite Digi 24.

Poliţiştii britanici au descoperit mai multe tinere, inclusiv minore, în case de toleranţă ilegale din estul capitalei britanice. Românii le promiteau femeilor locuri de muncă în Anglia, însă odată ce ajungeau în Regatul Unit li se luau paşapoartele şi erau obligate să se prostitueze.

Sursa citată mai precizează că infractorii sunt acuzaţi de spălare de bani, trafic de carne vie, proxenetism şi constituire de grup criminal organizat. Românii erau urmăriţi încă din 2012 şi au fost arestaţi în luna martie, în România. Printre cei 12 români se numără şi cinci femei. Capul bandei era Marius Constantin Doicaru, patron de club de noapte din Târgu Jiu.

Investigatorii din Gorj au descoperit pe parcursul anchetei derulate de partea română zeci de fete din judeţ care plecaseră în Anglia. Unele au fost obligate să se vândă, în timp ce altele plecau benevol, în cunoştinţă de cauză.

Condamnările în cazul celor 12 români variază între patru şi 13 ani:

Constantin Marius Doicaru - 13 ani de închisoare.

Grigore-Alin Gornoavă - condamnare de 10 ani.

Dumitru Dănăiaţă - nouă ani de închisoare.

Dumitru Diaconescu, Silviu Mihu, Florian Muru, Adelina Ardeleanu, Ana-Maria Dincă, Diana Chiriţoiu, condamnări de câte şapte ani.

Bogdan-Ionuţ Băltăţoiu - şase ani de închisoare.

Irina Doicaru - condamnare de cinci ani.

Ilona Ana-Maria Schipoiu - 21, patru ani de închisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine