2019-07-23 04:13

Români arestaţi pentru violuri

 |  20:22
Români arestaţi pentru violuri

Treitineri români au fost arestaţi în sudul Italiei sub acuzaţia că ar fisechestrat-o şi violat-o în grup pe o tânără în vârstă de 20 de ani, informeazăpagina online a agenţiei ANSA. Luni seară, o tânără de 20 de ani a fostabordată de trei tineri pe o stradă din localitatea Palazzo San Gervasio,situată în apropierea oraşului Potenza (sudul Italiei). Tânăra a fost dusă cuforţa într-o casă, unde a fost sechestrată şi violată câteva ore de cei treitineri. După agresiuni, fata a putut să părăsească locuinţa în cursul nopţii deluni spre marţi. Alertaţi de mama fetei, carabinierii au arestat trei imigranţiromâni, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani. Florin T. (19 ani), CătălinT. (25 de ani) şi Adrian T. (23 de ani), domiciliaţi în Palazzo San Gervasio,au fost arestaţi sub acuzaţia de sechestrare de persoane şi viol. În casa unuiadintre români au fost găsite obiecte vestimentare ale victimei. Fata de 20 deani a fost transportată la spital pentru a fi examinată.

Unalt român a fost arestat în sudul Italiei după agresarea unui cuplu deitalieni, violând-o pe tânără sub ameninţarea unui pistol, informează paginaonline a agenţiei ANSA. Marţi seară, românul Ion Gheorghe C., în vârstă de 31de ani, a agresat doi tineri italieni care se plimbau într-o zonă izolată dinGiovino, la periferia oraşului Catanzaro (regiunea Calabria). Sub ameninţareapistolului, românul a violat-o pe italianca în vârstă de 20 de ani,împiedicându-l să intervină pe prietenul acesteia, în vârstă de 30 de ani.Românul a fost arestat la doar câteva ore de la incident.

Pede altă parte, ministrul italian pentru egalitatea de şanse, Mara Carfagna,consideră că este necesară o schimbare de mentalitate pentru a se evitaagresiuni precum cea care a vizat-o pe o româncă într-o staţie de metrou dinRoma, informează pagina online a agenţiei APcom. "Se tot întâmplă acestefenomene şi trebuie condamnate. Nu trebuie să lăsăm garda jos, este necesară oschimbare de mentalitate", subliniază ministrul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray