2020-06-05 21:19

România dă LOVITURA finală Rusiei: Marina CUMPĂRĂ noi drone moderne

 |  20:54
România dă LOVITURA finală Rusiei: Marina CUMPĂRĂ noi drone moderne

Marina românească analizează posibilitatea achiziționării unor noi drone în cadrul planurilor sale de extindere și modernizare, a declarat luni șeful forțelor navale române, potrivit publicației americane Defense News.

În contextul tensiunilor crescânde cu Rusia la Marea Neagră, forțele navale române au în vedere un sistem aerian fără pilot „complet nou” pentru domeniul maritim și fluvial, a declarat viceamiralul Alexandru Mîrşu la forumul Sea-Air-Space din SUA.

Sistemul ar urma să fie folosit de Flotila de Dunăre a României și pentru supravegherea de coastă, fiind operat de la țărm, a explicat Mîrşu. Viceamiralul român nu a oferit însă un interval de timp sau un buget pentru posibila achiziție.   În prezent, planurile forțelor navale includ achiziționarea a patru noi corvete multifuncționale - ca nucleu al Marinei române -, precum și modernizarea fregatelor de tip 22.   Se așteaptă de asemenea achiziționarea de noi baterii cu rachete de coastă și a trei noi submarine - toate acestea făcând parte din angajamentul României de a cheltui 2% din PIB pentru Apărare în următorul deceniu.

Ideea e de a extinde prezența României în Marea Neagră, Marea Mediterană și oriunde în altă parte au nevoie aliații, și de a menține un program de submarine dincolo de 2030.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Mai 2019

dronele sunt ca sa faci supraveghere nu pot sa inlocuiasca avioanele militare INEXISTENTE ale Romaniei.....cand o sa spuneti ca Romania nu are niciun fel de aviatie militara de cand cu MIG-urile care dupa ce au fost "modernizate" au cazut toate cu piloti cu tot.Cate avioane militare pentru politie aeriana are Romania?In schimb avem firme cu smekeri care se plimba cu LEARJET-urile la Monaco sa care tavile cu mici din Baneasa
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Mai 2019

chestia cu Tiriac e cam asa....in spatele lui sta un miliardar geman de la firma KRUPP care-l foloseste la tot felul de scamatorii cu banii.Dar avioanele militare au fost distruse de altii nu de Tiriac...oare cine a avut interes sa faca experimente ca la ASCHWITZ pe pilotii de vanatoare din Romania...cine si-a tras comisioane din afacerile cu ELBIT.....si asa mai departe Stau si ma intreb cine dracu mai vrea sa fie carne de tun adica pilot in avioanele-cosciuge zburatoare si sa se mai si lupte cu alte avioane militare dusmane cand porcariile alea nu sunt in stare de nimic Am cunoscut un pilot de pe avioanele lui Tiriac si tipul era extrem de multumit,spunea ca are salariu mare,si ca se simte bine Si bineinteles a participat la tot felul de magarii si transporturi despre care nu e voie sa se vorbeasca...dar a primit o gramada de bani pentru asta Dar cu mafiotii astia nu poti sa stii niciodata cand au chef sa scape de tine patesti ca si pilotul MALUTAN care "a cazut cu elicopterul".....pentru ca vazuse prea multe in decembrie 1989.Stau si ma intreb daca nu cumva tot de aia au vrut sa scape de pilotii de pe MIG-uri? ca sa nu spuna ca s-au dat o gramada de bani pe niste porcarii care nu erau bune de nimic Concluzia este ca ce a adus ILIESCU la putere in decembrie 1989 au fost niste MAFIOTI care au jefuit si distrus totul in Romania de la A la Z nu numai aviatia militara..si acum stau si ne scuipa seminte in cap din LEARJET-uri cumparate din banii furati de la stat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine