2019-10-23 22:04

România, ȚINTA datelor furate din Facebook. Apare și numele PSD

 |  20:22
România, ȚINTA datelor furate din Facebook. Apare și numele PSD

Scandalul datelor furate din Facebook ajunge și în România. Potrivit AP, Cambridge Analytica ar fi vrut să angajeze un consultant britanic, care să lucreze pentru PSD la alegerile din 2016. Acesta ar fi refuzat însă oferta.

Se face referire la o discuție care ar fi avut loc între un reprezentant din partea comopaniei de comunicare strategică Cambridge Analytica, Mark Turnbull, cu un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, bun cunoscător al situației din România.

Acesta ar fi primit un mesaj din partea companiei britanice înaintea alegerilor parlamentare din 2016, în care i se propunea să lucreze pentru PSD, în perioada campaniei electorale.

Propunerea era să asambleze o echipă de două persoane, care să contribuie, să ofere sfaturi și asistență pe timpul campaniei electorale, timp de două-trei luni.

Consultantul britanic a declarat pentru AP că a refuzat această ofertă, motivând că nu își oferă serviciile partidelor politice.

Întrebat dacă a existat o implicare a Cambridge Analytica în campania electorală a PSD, președintele partidului, Liviu Dragnea, a răspuns: „La PSD? Nici vorbă la PSD. Asta ar fi chiar culmea. Eu am înțeles că în altă parte s-a implicat”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-21Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Mar 2018

Facebook este o alta denumire pentru firmele CIA.....deci asazisul afacerist Zuckerberg este de fapt o fatada pentru altceva>>>in momentul in care v-ati facut cont de facebook si v-ati pus toata viata cu poze si secrete personale pe internet e ca si cand plecati de acasa si cheia e sub pres,sau usa deschisa larg la perete Dar sunt multi care cauta notorietate pe facebok,sa agate panarame si alte chestii//unul care gandeste n-are ce sa caute acolo...sa puna poze cu toate secretele lui personale/HA HA HA STUPID peopLE...ganditi-va cate arestari a facut politia dintre prostii care si-au pus gagicile minore pe Facebook...le-a trebuit publicitate....sa se laude...ha ha ha la puscarie cu ei
LEVST.
21 Mar 2018

Beep!Beep!Beep! Atencion! Atencion! Atencion ! Cetatenii sunt rugati sa se adaposteasca in buncarele subterane, imediat vor incepe accidentele de masina, aranjate( desigur)!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray