2020-04-08 15:59

Românii continuă să încalce măsura izolării la domiciliu

 |  10:00
Românii continuă să încalce măsura izolării la domiciliu

O femeie din Tulcea și un bărbat din Argeș au fost transferați de poliție în centre de carantină pentru încălcarea obligației de autoizolare la domiciliu.

”Un tânăr de 22 de ani din Argeş a fost plasat în carantină, ca urmare a faptului că nu a respectat măsura izolării la domiciliu. În cadrul verificărilor efectuate de poliţişti pentru stabilirea prezenţei acestuia la domiciliu, s-a constatat faptul că tânărul a încălcat măsura izolării şi a plecat de acasă”, a anunțat prefectura Argeș.

Polițiștii l-au amendat pe tânăr cu 5.000 de lei și apoi au cerut asistența ISU pentru transferul contravenientului într-un centru de carantină.

O măsură similară au luat și polițiștii din Tulcea care au găsit în oraș o femeie de 39 de ani care trebuia să se afle acasă, în autoizolare.

Primul transfer forțat în carantină din cauza încălcării obligației de autoizolare a avut loc în cursul nopții trecute, în București.

”În dimineața de 22 martie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, o persoană a sesizat că o femeie a ieșit, pe geam, dintr-o locuință de la parterul blocului. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13, care au depistat persoana respectivă. Din primele date a rezultat ca aceasta se afla în autoizolare, în locuință, împreună cu o altă persoana. A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana a fost introdusă într-un centru de carantinare”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine