2019-09-18 17:18

Românii ies din nou în stradă! Se anunță un mare PROTEST de 1 Decembrie!

 |  23:58
Românii ies din nou în stradă! Se anunță un mare PROTEST de 1 Decembrie!

ONG-urile ”Corupția ucide”, ”Rezistența” și ”Inițiativa România” anunță pe pagina de Facebook noi proteste antiguvernamentale pentru 1 Decembrie.

”De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători și onora România și Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde își dorea să fie și acum 100 de ani: în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleași pe care le prețuim și azi: domnia legii, democrația, solidaritatea și libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracțional care a ajuns la conducerea ei și vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie.”, se arată în postarea de pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-15Parerea ta...

NATIONALIST ROMAN
15 Noi 2018

BLESTEMATUL DE FIULER DE TELEORMAN SI GASCA OLTENEASCA , A DISTRUS TARA . DISPARITIA TARI DUPA 100 ANI . PRAFU SA ALEAGA DE TOT . SE INTOARCE IN MORMINT , MIHAI VITEAZU SI STEFAN CEL MARE . DESFINTAREA PARLAMENTULUI TRADATOR . ALEGERI URGENTE . RAMINEREA IN NOUL PARLAMENT A 300 PARLAMENTARI . TRAIASCA UNGARIA MARE
ROMANIA
15 Noi 2018

Toata tara in strada.jandarmii sa fie impiedicati prin orice mijloace sa defileze.dragnea si sclavii lor prinsi si linsati .dorneanu dancila carmen dan sefa csm sefii jandarmilor arestati .a sosit timpul ca haita sa fie distrusa.
COLIVA
15 Noi 2018

De ce a crescut varsta de pensionare la 65 de ani si stagiul standard de cotizare la 35 de ani ?
ALUNELU
15 Noi 2018

Vorba lui DIDE : Cei care ar trebui nu ies în stradă , și restul nu mai contează !!!
TRADATORI DE TARA
15 Noi 2018

PE CURU - PSD - SCRIE NICULICEA , IORDACHE SI TOADER NASUL COSA NOSTRA . NISTE DAMBLAGII
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray