2019-08-20 15:01

Românii sunt chemați din nou în stradă la un PROTEST de amploare

 |  21:30
Românii sunt chemați din nou în stradă la un PROTEST de amploare

Sâmbătă, 20 ianuarie, sunt așteptați în Capitală zeci de mii de oameni, potrivit evenimentului organizat pe pagina de Facebook a comunității Corupția Ucide, care vor manifesta față de modificarea legilor Justiției, Codului penal și Codului fiscal.

Românii sunt chemați din nou în stradă la un PROTEST de amploare
zoom

Pe Facebook, cei de la Corupția Ucide au organizat un eveniment intitulat Toate drumurile duc către București. “Revoluția” generației noastre.  Pe pagina respectivă, 18.000 de persoane susțin că vor fi prezente în Piața Universității, unde va avea loc manifestația. Pe lângă acestea, alți 49.000 de oameni s-au arătat interesați de acest eveniment și ar putea participa. 

Sâmbătă, în Piața Universității, de la ora 18:00, sunt așteptați oameni din toată țara să participe la protest, al cărui slogan este, potrivit celor de la Corupția Ucide, “Spune NU corupției” . Organizatorii protestului din București au oferit detalii care ar trebui să le vină în ajutor celor care vor participa la eveniment, precum traseul protestului.

Aceștia au făcut urmatoarele precizări: “Propunem un marș Piața Universitatii - Piața Unirii - Fântâni - Parlament, cu vizite la instituțiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-19Parerea ta...

CARDAN
20 Ian 2018

NUMIREA VASILICAI DOCILA CA PM , A FOST O MUTARE INTELIGENTA A PRESEDINTELUI IOHANNIS . EA NU V-A REZISTA CELE 6 LUNI CU CARE NE-AU OBISNUIT GUVERNELE PSDISTE . PROTESTUL DE AZI AR TREBUI INDREPTAT IMPOTRIVA MODIFICARII LEGILOR JUSTITIEI SI A PSD-ULUI . DE CE LA PARLAMENT SI NU LA SEDIUL PSD ??? O CLADIRE FOARTE VECHE , USOR DE DEMOLAT . SUCCES .
STT
20 Ian 2018

Protestele trebuie facute si in timpul saptamanii cand sunt un parlament.
LA DEGETUL 24
20 Ian 2018

Hai, labe galbene, tot-nainte ca poate mai pica ceva de la georgel-sorosel - unchiu' din America al tuturor tefelistilor "spontani" din rrromanika cea cu foarte multe zile libere si tikete de masa, tren si ... gunoaie in drum !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray