2019-11-18 01:37

Romeo Stavarache rămâne în arest la domiciliu

 |  11:01
Romeo Stavarache rămâne în arest la domiciliu

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca primarul suspendat al Bacăului, Romeo Stavarache, să rămână în arest la domiciliu până pe data de 31 decembrie.

Romeo Stavarache este arestat la domiciliu din 3 septembrie, iar din 1 iulie și până la respectiva dată a fost în arest preventiv fiind acuzat de luare de mită.

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Curtea de Apel respinsese atunci contestația față măsura preventivă dispusă în urmă cu peste trei luni în dosarul de corupție în care Stavarache este judecat împreună cu oamenii de afaceri Liviu Goian și Liviu Cenușă.

În rechizitoriul procurorilor DNA se reliefa faptul că în perioada 2008 — 2011, edilul șef suspendat Romeo Stavarache, direct sau prin intermediul celorlalți inculpați, ar fi pretins și primit de la patru oameni de afaceri băcăuani mai multe sume de bani.

În același dosar, dar în stare de libertate, au fost trimiși în judecată de procurorii DNA și Constantin Apostol, directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord Est, precum și omul de afaceri Costel Cășuneanu, pentru complicitate la luare și, respectiv, dare de mită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-06Parerea ta...

ITA SI MAIMUTA DE BORNEO!
18 Dec 2014

Ai scapat cu arest la domiciliu, ca sa nu te sinucizi la bulau, am inteles si eu, dar mai ales organilii - batu-le-ar Dumnezeu, ca-si fac mila cu cine nu trebuie! Daca era unul amarat, infunda puscaria cu pedeapsa maxima, iar unul ca asta - scapa ieftin!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray