2019-10-14 08:47

RUPTURĂ în PSD de 1 Decembrie: Liderii partidului s-au împărțit la ceremoniile de Ziua Națională

 |  12:19
RUPTURĂ în PSD de 1 Decembrie: Liderii partidului s-au împărțit la ceremoniile de Ziua Națională

Manifestările de Ziua Naţională a României prezintă un PSD rupt în mai multe tabere. Preşedintele Liviu Dragnea absentează de la parada de la Arcul de Triumf, nefiind prezent nici măcar în public, aşa cum s-a întâmplat anul trecut. Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se află în sediul partidului, chiar lângă Arcul de Triumf.

La tribuna oficială se află preşedintele Klaus Iohannis, alături de mai mulţi oficiali, inclusiv lideri PSD. Printre oficialii care asistă la paradă se numără foștii președinți Traian Băsescu și Emil Constantinescu, premierul Mihai Tudose, vicepremierii Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Turismului, Mircea Dobre, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, procurorul general Augustin Lazăr, președintele CCR, Valer Dorneanu, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la București, lideri de partide, reprezentanți ai Armatei, veterani.

Alţii miniştri, cum ar fi Liviu Pop şi Victor Negrescu, se află la manifestările de la Alba Iulia.

Spre deosebire de anul trecut, preşedintele Iohannis i-a invitat la parada de 1 Decembrie şi pe liderii coaliţiei PSD-ALDE, Dragnea şi Tăriceanu, însă aceştia au refuzat să participe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-01

Mai multe imagini:
RUPTURĂ în PSD de 1 Decembrie: Liderii partidului s-au împărțit la ceremoniile de Ziua Națională
zoom
Parerea ta...

AU VENIT PORCII
01 Dec 2017

să se dea ”patrioți”! Maleficul de ISĂRESCU mai lipsea din peisajul horror!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Un fir de speranţă Anul acesta, 1 Decembrie pare să fie mai altfel decât de obicei. Şi nu e vorba doar de faptul că, pentru cea mai mare parte a ţării, este şi ziua în care a venit iarna. Un fir de speranţă pare să răzbată de data aceasta, de ziua naţională, după mulţi ani la rând în care părea că pentru români nu mai există aşa ceva
01 Dec 2014

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray