2020-02-18 17:25

S-a AFLAT totul! Carmen Iohannis, AUDIATĂ la Parchetul General!

 |  17:18
S-a AFLAT totul! Carmen Iohannis, AUDIATĂ la Parchetul General!

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a fost audiată la începutul acestei luni de procurorii de la Parchetul General în dosarul care vizează banii obținuți din închirierea unei case din Sibiu.

Ancheta a pornit de la un denunț, iar audierea lui Carmen Iohannis ar fi durat foarte puțin, conform informațiilor transmise de TVR.

Cei care au depus denunțul la Parchet spun că familia Iohannis a refuzat să restituie statului roman 320 de mii de euro, bani proveniți din închirierea casei din Sibiu, dobâdită ilegal.

Carmen Iohannis a fost citată de două ori la Parchetul General, dar de fiecare data le-a transmis procurorilor prin intermediul avocaților săi că nu poate ajunge.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

ANONIM
15 Feb 2019

DOI HOTI BOLNAVI PSIHIC PRIMUL INDICIU FAPTUL CA MERG CA DOI HANDI NUMAI TANANDU-SE DE MANA TZOAPA MERGE PE ASCUNS NOAPTEA LA AUDIERI, DORINTA ENORMA DE A PAREA CEEA CE NU SUNT, INCAPATANAREA DE CATAR; NU ACCEPTA NICI O ALTA PARERE EI DETIN ADEVARUL ABSOLUT, JIGNESTE PE ORICINE FARA DISCERNAMANT,AJUNS INTR-O FUNCTIE INALTA PRIVESTE LA TOATA LUMEA CU DISPRET(SCENA CU PALTONUL.;INCHIDEREA ACCESULUI LA CABANE CAND MERGE MULA LA SKI' CARATUL CU SENILATA IN VARFUL PARTIEI etc. om nebun).INCOMPETENTA NU SE MUTA LA BUCURESTI CA NU POATE DE DORUL ELEVILOR EI(de care nici in cot nu o doare) si nu pentru ca e slaba professional EA GRECO-CATOLICA EL LUTERAN SAU ASA CEVA DAN MERG LA BISERICA ROMANO-CATOLICA CARE E IN CENTRU LA VEDERE.MINCINOS' HOT si multe altele
ANONIM
15 Feb 2019

A vrut distrugerea jandarmeriei ROMANE pentru ca nu a acceptat sa i lase gorilele drogate( dupa chipul si asemanarea sa ) sa faca lovitura de stat In ce tara s a mai auzit o asemenea enormitate un asemenea comportament aberant al unui presedinte de tara , poate in Mauritania sau Burundi ca in Europa asa ceva nu s a mai vazut si auzit Un hot si traficant de copii sa ajunga sef de stat este peste putinta de inteles intr o tara normala
ANONIM
16 Feb 2019

Răvășitoarea georgeta cu batic....hahaha....plină de demnitate....dacă este nevinovată de ce nu merge cu frunte sus....niste jigodii sterpe
ANONIM
16 Feb 2019

In orasu-n care ploua de trei ori pesaptamana.....Un batran si o batrana-- DOUA JUCARII STRICATE-......MERG TINANDU-SE DE MANA (I. Minulescu)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine