2019-09-18 17:03

S-a ANULAT întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Theresa May. Care e MOTIVUL

 |  18:08
S-a ANULAT întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Theresa May. Care e MOTIVUL

Întâlnirea dintre președintele Klaus Iohannis și premierul britanic Theresa May a fost anulată. Șefa guvernului britanic se află încă într-o ședință tensionată cu membrii Cabinetului.

Ședința guvernului britanic în care se discută textul acordului pentru Brexit s-a prelungit, deoarece miniștrii nu au căzut de acord, așa că întâlnirea cu Klaus Iohannis nu mai poate avea loc.

Klaus Iohannis se află în această seară la Londra, unde va participa la recepția prințului Charles, care împlinește 70 de ani.

„Întrevederea Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, doamna Theresa May, programată pentru data de 14 noiembrie 2018, la solicitarea premierului britanic, nu va mai avea loc din motive obiective, ce ţin exclusiv de partea britanică, având în vedere faptul că şedinţa de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană este încă în desfăşurare”, potrivit unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-14Parerea ta...

ANONIM
15 Noi 2018

Nu s.a anulat nimic...a mai fost încă o minciuna a acestui 69(6 case/ 9 dosare penale) ca sa foloseasca o vizita privată într-un turism plătit de PULIME...nu stie sau nu vrea sa stie care este diferenta intre o vizita de stat ( cum cu gurița lui mincinoasă a spus) si vizita oficiala ( cum vrea SLUGILE sa dreagă busuiocul, SLUGILE acestui impostor)....inca un motiv , daca ar avea demnitate si onoare,SA ISI DEA DEMISIA...Acest STERP ne insulta inteligenta, si se crede pe moșia lui sau a lui măsa
TONELLY
15 Noi 2018

"vizita de stat" … unde ??? stat pe jos, stat in turul … Londrei ? O enorma palma pe obrazul Tarii, reprezentata de turistul nr.1 si coechipiera lui … Mai este nevoie si de alte suture in popoul numitului pentru a se dumiri grobolanul autohton cu cine are de-a face ??? Probabil vor mai urma … Apropo, nenea cu afisul, format A4, victima politiei britanice, din poarta Ambasadei Romaniei la Londra, nu face o "rivulutie", "model" Piata Victoriei, pe la Westminster ? Nu te lasa terfelistule !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray