2019-10-14 08:51

S-a HOTĂRÂT! Becali vrea să fie LIDERUL protestatarilor ”frumoși și liberi”

 |  23:31
S-a HOTĂRÂT! Becali vrea să fie LIDERUL protestatarilor ”frumoși și liberi”

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să revină la politică și să devină liderul protestatarilor #rezist. „Eu pot fi liderul tinerilor frumoși și liberi care protestează”, a declarat, curajos, latifundiarul, într-un interviu pentru România TV.

”Îi văd pe tinerii aceia care protestează aproape în fiecare zi în Piața Victoriei. Degeaba protestezi, însă, dacă nu ai un lider. A, una a fost acea manifestație cu 100.000 de oameni, alta e ce fac ei acum. Și fac degeaba, pentru că nu ai un lider. Dacă ar avea un lider, pe care să-l ridice dintre ei, să-l propuleseze pentru o candidatură la alegeri, ar avea succes să dărăme mafia.

Să vină la mine, îmi pun la bătaie toată averea pentru ei. Nu vrea eu să conduc, nu mă interesează nici un post, eu pot să fiu doar consilierul lor!” a propus Becali la RTV.

Becali a ieșit în stradă în februarie și s-a alăturat protestatarilor din fața Guvernului la acel miting împotriva ordonanței 13. Becali a criticat PSD-ul și pe Liviu Dragnea.

„Sunt oameni de bună credință, oameni care m-au uimit prin ceea ce au vorbit, oameni care chiar cunosc legile. Majoritatea oamenilor sunt de bun simț care spun că îi deranjează indiferența", spunea Becali la acea vreme, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-27Parerea ta...

BEBICA
27 Dec 2017

CIOBANUL ASTA ANALFABET CHIAR CREDE CE DA PE GAURA GURII ?
ANONIM
27 Dec 2017

Porcul vrea sa reintre in cocina...acolo este locul lui
ANONIM
27 Dec 2017

Locul acestei mizerii este la puscarie nu lider in piatza. La oi cu tine langa jegosul bolsevic daea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray