2019-10-15 20:14

S-a reluat circulaţia pe lângă fosta fabrică de bere

 |  14:05
S-a reluat circulaţia pe lângă fosta fabrică de bere

Au fost ridicate restricţiile de circulaţie pe Bd. George Coșbuc, în zona fostei Fabrici de bere Rahova, unde un zid s-a dărâmat şi a căzut pe trotuar. Pentru a se evita accidentele, EATB a restrucţionat circulaţia.

De la ora 13.00, RATB a reluat circulaţia normală a liniilor 23, 32 și 117. Linia navetă de autobuze 632 va continua să funcţioneze până la reglarea ritmicităţii pe liniile afectate.

Având în vedere condițiile meteo extreme de astăzi, RATB a dispus suplimentarea capacităţii de transport prin prelungirea programului de circulație pentru 70 de tramvaie, 228 de autobuze și 59 de troleibuze, astfel încât va fi în circulație întreg parcul disponibil de 1.184 de vehicule.

„Acoperişul fostei fabrici de bere Rahova, care a fost retrocedată unei persoane private din familia Bragadiru, s-a prăbuşit azi noapte, iar circulaţia a fost întreruptă. A fost un eveniment neaşteptat, nedorit. Am asteptat un aviz de la ISC, a fost aici pentru măsurători un expert independent, care ne-a garantat că putem relua circulaţia cu tramvaiul în această zonă. Recomandarea expertului independent este ca toată consola care este lângă acoperiş, atât suprafaţa metalică cât şi cea din lemn să fie îndepărtată. Reprezentanţii ISU  vor realiza această acţiune de îndepărtare a resturilor pe parcursul nopţii, nu ziua ca să nu blocăm din nou circulaţia”, a declarat primarul general. În cursul nopţii, zona a fost împrejmuită, iar Brigada de Poliţie Rutieră a închis traficul rutier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

GEORGETA BUZATU
11 Ian 2017

"Acoperişul fostei fabr ici de bere Rahova, care a fost retrocedată unei persoane private din fami lia Bragadiru " este o i nformatie eronata. Fabric a de Bere este revendicat a din 2001 de famila Brag adiru iar dosarul se afl a pe rolul instantelor ( CAB 11770/2/2010). n
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray