2020-05-31 14:24

S-a stabilit primul termen în dosarul Laura Codruţa Kovesi - Antena 3

 |  09:48
S-a stabilit primul termen în dosarul Laura Codruţa Kovesi - Antena 3

Primul termen al dosarului în care procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a dat în judecată postul de televiziune Antena 3 și mai mulți jurnaliști a fost stabilit pentru data de 8 iunie.

Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Pitești pe 3 mai, după strămutarea de la instanța similară din București.

ÎCCJ a decis, pe 21 aprilie, ca procesul intentat de Laura Codruţa Kovesi postului de televiziune Antena 3 să se judece la Curtea de Apel Pitești. Instanța a admis astfel o cerere depusă de jurnaliștii Răzvan Savaliuc, Mihai Gâdea, Radu Tudor, Bianca Nae și analistul Mugur Ciuvică, prin care se solicita strămutarea procesului de la Curtea de Apel București. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-06Parerea ta...

UN NATIONALIST ROMAN
06 Mai 2016

bai badea - mitic este putin - eu am auzit cum le zice la munteni de peste munti . le zice - tigani turciti curciti de la vale , sau dincolo de munti - cauta turnul sfatului din sibiu si citesti . am rude in medias si socri sint intr-un sat departe 15 km . ai dreptate nu ne sufera , sint dupa interes si se curcesc , cum zic ei , intre ei si rude . binenteles pentru avere . asta este viata . ei sint in stare de orce , numai sa se ajute intre ei si sa dea din coate inpreuna . seara zice si promite intrun fel si dimineata se rasgindesc si zic alfel . mia promis un miel sa il dau lui nasu din bucale de la mine , m-am dus pina acolo si din 80 oi nu mai avea nici unul , isi daduse intre ei , toti miei . am plecat cu un miel cumparat de la un vecin de a lui socramiu , binenteles rude cu ei . dar si in oltenia tot asa este . iar moldoveni sint mai cinstiti , dar mai au si uni foarte furaciosi si hoti . fanarioti ne-au dominat , dar si imperiile austro maghiar curve , plus bataliile intre cele doua imperii din est si vest . acum fiecare fura cit mai mult si ce poate . vrea sa distruga si istoria si tara . ar trebui sa stie ca au jurat pe biblia si constitutia Romana .
CROCODILE CAUTA ISTORIA
06 Mai 2016

Iar ei de 120 ani aveau ideia unei monede Europene facute de ei . Din toate razboaiele ai iesit la fel . Sau fabica de bani mobila , in fiecare tara cucerita . Nu mai vorbesc de ce a luat de la noi . Tiparnita este la ei si fac bani fara numar rrrrrrrr , nimeni nu le tine cont . Sa vezi nenorociri ce le face cioroi , care au lucrat la ei , necalificati , gunoieri , oameni de servici . Isis de 2 ani au zis ca trimit oameni citeva milioane si diversionisti printre ei .
CROCODILUL FLAMAND
06 Mai 2016

SINGURA PUTERE REALA A UNEI NATIUNI ESTE PUTEREA DE A-SI TIPARI BANII SI DE A-SI CONTROLA BANCA NATIONALA SI RESURSELE......DATORITA LUI 666ISARESCU666 SATANA SUPREMA TRADATOARE ROMANIA A DEVENIT O COLONIE DE SCLAVI....SUNTEM JEFUITI IN FIECARE SECUNDA...JUSTITIA ESTE O BATAIE DE JOC...SE FURA PROPRIETATILE...SINGURA SOLUTIE >>>>>>>NATIONALIZAREA ABSOLUT TUTUROR PROPRIETATILOR DE PE TERITORIUL ROMANIEI SI EXPULZAREA TUTUROR BANCHERILOR MAFIOTI...CEI VINOVATI ARESTATI SI JUDECATI...MONED EURO E MAFIA ROTSCHILD>>>>>>>>O ESCROCHERIE MAI MARE DECAT EURO SI DOLARUL NU S-A MAI POMENIT IN ISTORIA PLANETEI.....MONEDA FRAUDULOASA TIPARITA DE NISTE NEMERNICI CRIMINALI DE RAZBOI...AMBELE RAZBOAIE MONDIALE ORGANIZATE DE EI...SI ACUM NE PASTE AL TREILEA....AU PREGATIT DEJA ATENTATE CU BOMBE TERMONUCLEARE CA SA JUSTIFICE LEGEA MARTIALA..DE AIA ESTE AMERICA SI NATO IN ALERTA...SE ASTEAPTA MOMENTUL "PEARL HARBOUR" DAR DE DATA ASTA FACUT DE CINE STIE CE "ISLAMIST" DE LA "LYCURICI".....IA VEZI DE CE 666ISARESCU66 SI GRUPUL DE LA MONACO TOTI AU MASINILE SI CASELE BLINDATE DE CUPRU SI PLUMB...ANTI-RADIATIE....SI-AU CUMPARAT SI LOCURI IN BUNKERE IN BRAZILIA..SI PRIN DIVERSE LOCURI SI SUBTERANE...DE 50DE ANI S-AU PREGTIT PENTRU ASTA DAR SINGURA PROBLEMA ESTE CA NU AU CONTROLUL ASUPRA RUSIEI SI CHINEI...LE E FRICA SA NU FIE SI EI STERSI DE PE HARTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine