2020-07-08 02:19

S-a VOTAT. Ce se întâmplă cu Guvernul Dăncilă

 |  18:55
S-a VOTAT. Ce se întâmplă cu Guvernul Dăncilă

După patru ore de discuții aprinse și replici acide, parlamentarii români, cu excepția celor aflați la putere au votat moțiunea de cenzură prin vot secret cu bile. Astfel, moțiunea de cenzură numită ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!” a picat.

Au fost exprimate doar 166 de voturi pentru și 4 impotriva, insuficiente pentru ca acest demers să aibă succes.

Faţă de cei 155 de parlamentari PNL - USR - PMP, de cealaltă parte, coaliţia de guvernare PSD-ALDE are 248 parlamentari, care au primit ordin să nu participe la votul moţiunii de cenzură.

UDMR are 30 de senatori şi deputaţi şi a anunţat că nu votează moțiunea.

În Parlament mai sunt 17 deputaţi ai minorităţilor naţionale altele decât cea maghiară, care vor vota probabil fiecare după propria conştiinţă.

Sunt şi 15 parlamentari neafiliaţi, cei mai mulţi din partidul lui Victor Ponta, care a avut o poziţie ambiguă, spunând că ar vota pentru un guvern mai competent, dar nu pentru unul condus de Ludovic Orban.

Oricum, numele lui Ludovic Orban, preşedintele partidului care a iniţiat moţiunea de cenzură, este invocat de toţi cei care argumentează previzibilul eşec al moţiunii de cenzură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-27Parerea ta...

HEHEHE....
27 Iun 2018

NORMAL C-A PICAT! SE SALVEAZĂ ÎNTRE EI! Vedeți c-ați greșit în exprimare: ”parlamentarii români”....NU SUNT ROMÂNI! CINE SE CREDE ROMÂN ADEVĂRAT ȘI ESTE, NU FACE RĂU ȚĂRII ȘI NICI LOCUITORILOR EI! Căutați-i LA BOLENTIN, numărați să vedeți câți sunt alogeni, câți fac parte din masonerie (oricare-ar fi ea...), câți sunt comuniști sau fiii comuniștilor de ieri...și o să trageți concluzia că NU români sunt în Parlament, ci LIGHIOANE, VIESPI, ȘERPI ȘI ARĂTĂRI...care mai de care!
BENY
27 Iun 2018

Veorica zici ca-i extratrestra langa soricarul ala. E bagata saraca la inaintare , nici ea nu stie ce i se intampla .
LEVST.
27 Iun 2018

orban tzapul ispasitor... sa fim seriosi, oricine ar fi fost initiatorul si motorul acestei motiuni ,NU ar fi avut success, decat daca i-ar fi hipnotizat pe cei din pesede sa vina si sa-si voteze sinuciderea...Cel putin pana dupa culesul viilor (chiar daca al unora, cu targa, mai ales din pesede, vezi, sevil , etc.) drago ramane drago cel mare, cheia (Le chiave del spirito santo) este in buzunarul justitiei...Poate interveni-f. legal- si hipopotamul de Sibiu, insa din cauza creierului de soricel cu retardare mentala, nu o va face...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz