2019-10-21 16:26

S-au găsit BANII necesari pentru construcția a două ÎNCHISORI în România. Unde vor fi ridicate

 |  16:36
S-au găsit BANII necesari pentru construcția a două ÎNCHISORI în România. Unde vor fi ridicate

Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunță că două noi închisori vor fi construite în România, după ce Guvernul a primit un împrumut în valoare de 177 de milioane de euro pentru construirea de noi locații "care să consolideze sistemul penitenciar și să îmbunătățească condițiile de detenție".

"Astăzi, 19.11.2018, la Paris, Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) a anunţat că a fost aprobat un împrumut de 177 milioane de euro guvernului român, pentru construirea de noi spații care să consolideze sistemul penitenciar și să îmbunătățească condițiile de detenție. Împrumutul furnizat de CEB reprezintă o contribuție majoră la planurile guvernamentale de îmbunătățire a calității și capacității instituțiilor penitenciare, în conformitate cu calendarul de măsuri 2018-2024 pentru soluţionarea supra-aglomerării carcerale şi a condiţiilor de detenţie, adoptat prin Memorandum, de către Guvernul României", se arată în comunicatul ANP.

Fondurile CEB vor fi utilizate pentru construirea a două unităţi penitenciare, în localitatea prahoveană Berceni, cu o capacitate de 1.000 de locuri, respectiv în localitatea Unguriu (Buzău), cu o capacitate de 900 de locuri.

În plus, CEB va sprijini construirea de facilități pentru personalul din sistemul administraţiei penitenciare, inclusiv pentru formare și dezvoltare profesională, în orașul Pantelimon, judeţul Ilfov și în localitatea Rodbav, judeţul Braşov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-19Parerea ta...

INAUGURAREA........
19 Noi 2018

...........acestor inchisori o va face in calitate de locatari toate gunoaiele psd care de 6 ani nu au facut altceva decât sa distruga institutiile statului , economia , sanatateasi invatamântul. Le uram ,, odihna placuta'' cât mai mult timp. Ciuma rosie la puscarie NU LA HOTIE.
@ INAUGURAREA
19 Noi 2018

Să ALUPIGUS LA TOATA CIUMA ROSIE ....incluzand.o aici si pe stearpa dințoasă
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray