2020-02-22 08:55

Salonul Auto București organizează la Romexpo Bursa Locurilor de Muncă

 |  10:19
Salonul Auto București organizează la Romexpo Bursa Locurilor de Muncă

Marți, 15 octombrie, la Romexpo are loc Bursa Locurilor de Muncă SAB – ZIUA Carierei, în parteneriat cu Inițiativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere (IPAR), informează organizatorii.

În cadrul evenimentului, reprezentanţii companiilor din domeniul auto au oportunitatea de a lansa în premieră proiecte de recrutare, de a susţine workshop-uri şi conferinţe tematice, de a interacţiona cu candidaţi cu studii superioare şi cu candidaţi activi în căutare de oportunităţi de carieră.

Pentru participanţi, evenimentul este cadrul potrivit de a aplica la variate joburi din domeniul autovehiculelor, cu nivel de experienţă diferit, atât pentru juniori, cât şi pentru profesionişti, şi de a participa la sesiuni de consiliere în carieră şi workshop-uri, consideră SAB.

Tot marţi, în cadrul SAB 2019 are loc şi conferinţa naţională "Şcoala Profesională în Sistem Dual, Alternativă de Excelenţă pentru rezolvarea crizei forţei de muncă în industria auto", eveniment organizat în parteneriat cu Şcoala Fără Şomeri şi avându-l ca invitat special şi moderator pe Cornel Bertea Hanganu. Acesta este fondatorul şi preşedintele Şcolii Fără Şomeri, unde a fundamentat şi construit cadrul legal pentru dezvoltarea Şcolii Profesionale în Sistem Dual în România la nivel guvernamental şi care, prin conceptul Şcoala fără Şomeri, a ajutat la dezvoltarea a peste 200 de clase de Dual.

La cele două evenimente şi-a anunţat participarea şi ministrul demis pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine