2019-12-15 17:59

Şantaj cu fotografii indecente. Un bărbat a fost reţinut

 |  07:08
Şantaj cu fotografii indecente. Un bărbat a fost reţinut

Un bărbat din Timişoara a fost reţinut de oamenii legii, el fiind acuzat de şantaj. Acesta este suspectat că a încasat o sumă de bani de la un alt bărbat pentru a nu face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii de la Secţia 1 sub coordonarea Parchetului de pe langă Judecătoria Timişoara reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 49 de ani, pentru şantaj.

”Cel în cauză a fost surprins în flagrant delict de către poliţişti în timp ce ar fi primit o sumă de bani de la un bărbat în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente. Din cercetări a reieşit că, în luna noiembrie 2014, bănuitul şi-ar fi creat un cont fals pe o reţea de socializare şi ar fi obţinut de la persoana vătămată fotografii cu aceasta în ipostaze indecente, iar ulterior i-ar fi pretins diverse sume de bani în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografiile. Până în prezent, bănuitul ar fi primit de la persoana vătămată 26.000 de euro”, se arată în comunicatul citat.

Bărbatul acuzat de şantaj a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray