2019-12-15 23:40

Şase cutremure în Marea Neagră, în aproximativ o oră, cel mai mare având magnitudinea de 3,7 grade

 |  09:27
Şase cutremure în Marea Neagră, în aproximativ o oră, cel mai mare având magnitudinea de 3,7 grade

Şase cutremure s-au produs, miercuri dimineaţă, în Marea Neagră, în aproximativ o oră, cel mai mare având magnitudinea de 3,7 pe scara Richter.

Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunţă că, miercuri dimineaţă, s-au înregistrat şase cutremure în Marea Neagră, între orele 5.42 şi 6.41, toate la adâncimea de cinci kilometri.

Primul s-a produs la ora 05:42:32 şi a avut magnitudinea 3.1 pe scara Richter. Al doilea a avut magnitudinea de 3,7 şi s-a produs la ora 05:51:02, tot la adâncimea de cinci kilometri.

Al treilea, cu magnitudinea de 3,2, s-a produs la ora 05:57:25, al patrulea s-a înregistrat două minute mai târziu, la ora 05:59:03 şi a avut magnitudinea de 2.9.

Al cincilea a fost de 3,2, iar ultimul, înregistrat la ora 06:41:43, a avut 3.1 pe scara Richter.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

Să țINEțI MINTE!
06 Feb 2019

Când va fi unul MARE în partea Turciei, URMĂM NOI! ȘTIU ASTA DEMULT....
PENTRU Că SUNTEțI
06 Feb 2019

foarte EXACȚI, parcă prea vă potriviți cu ceea ce s-a spus ca SEMNE/PROFEȚII despre Marea Neagră, creșterea dolarului, șamd...deci, a fost o dată ca NICIODATĂ și nici nu va mai fi...profețit un copil din Rusia care a trăit foarte puțin fiind amintit de însuși Sf.Serafim de Sarov în cartea sa scrisă cu 300 de ani în urmă ” Rusia înainte de a Doua Venire” în care e menționată nașterea unui copil ce va fi ultimul prooroc pentru ruși, dar și pentru întreaga lume. O să mai citez și din ceea ce-au spus alți Sfinți ruși pentru că, RUSIA (CEA PRAVOSLAVNICĂ, CA ȘI LA NOI....) A DAT/A AVUT OAMENI FOARTE ÎNĂLȚAȚI SPIRITUALICEȘTE CARE AU VĂZUT PÂNĂ ÎN ZILELE NOASTRE...și, pentru că vremurile SE GRĂBESC, vă relatez câteva dintre ele:
APROPOS DE DOLAR șI DE MAREA
06 Feb 2019

Toată Rusia (dar și toată lumea) va fi închisoare. Când încă nu știa nimeni de euro, băiatul a spus că ÎNAINTEA VENIRII NOULUI CONDUCĂTOR MONDIAL, VOR VENI BANII LUI. Ultima țară care va trece la euro va fi America. (daca v-amintiti, spunea cel care a deconspirat planul lor de inrobire a lumii – fost de-al lor - despre moneda unica din lume adoptata inclusiv de americani- moneda hybrid Americano-euroopeana, AMERO; ATENTIE MARE AICI: “ ÎNAINTE DE A DISPĂREA DOLARUL, EL VA CREȘTE și atunci trebuie de cumpărat medicamente, analgin, validol, pentru că mai apoi medicamentele vor fi contrafăcute.(uitandu-ne la cursul valutar AZI, nu constatam toti cum dolarul a luat avant cautand parca sa ajunga ‘in putere’ pe euro?)MAREA NEAGRĂ: Otroc Veaceslav (ultimul prooroc mic, rus): Marea Neagara ca va avea loc o mare catastrofa; el a explicat asa: “in acel loc exista un strat de hydrogen de-o palma; iar pe fundul marii sunt niste microorganisme, in fel viermi, unii – destul de mari; apa este neagra, intunecata, iar deasupra sunt d-astia mici; toate aceste microorganisme elimina hydrogen sulfurat si aceasta cupa mare de hydrogen sulfurat plus stratul mic de apa de deasupra, vor exploda. Dar cumva din pricina oamenilor fiindca s-au acumulat deseuri si in mare si in straturile superioare din atmosfera; va fi o explozie si pe mare, si in cer. Totul va arde. Orasul Odessa va fi salvat de o conducta pentru pe-acolo pompeaza apa din Nistru…aceasta conducta va exploda si va inunda orasul in flacari.
IAR TARA,
06 Feb 2019

cred ca a spus Turcia, ea pur si simplu se va face in mare parte, scrum. Toate acestea vor arde. Desigur, totul va sari in aer – corabii, nave, totul va arde. Marea insa, nu va muri dintr-o data – aceasta va fi prima explozie. Totul arde pana va dispare marea. Marea Neagra nu va mai exista pe planeta. L-am intrebat: “Slavocica, cu privire la tarile Baltice…se ridica cu atata violenta impotriva Rusiei, sunt atat de multi rau-voitori…acestia asa ni se arata vorbind, asa ni-i arata la televizor, nu stiu…insa, pe undeva am si eu o nemultumire fata de ei – se falesc cu atata aroganta” Iar el mi-a spus: “Mamico, tarile baltice vor avea problemele lor pana-ntr-acolo incat, atunci cand aparatele lor nu vor mai arata nimic, absolut nimic…totul va fi in regula si pace, iar dintr-o data se va ridica UN VAL URIAS (arata marea involburata si un val urias) se va indrepta spre tarmurile tarilor baltice asa…pe neasteptate, pe o vreme buna; Acest val va acoperi tarmul Baltic si va matura totul in cale” El imi spunea: “Mamico, va ramane doar nisip, nu vor mai fi nici macar daramaturi – astfel va spala valul coasta de tarm ale tarilor baltice”. Asa se va intampla si in Vladivostok. Era uimit cum vedea cum despre aceste valuri s-a spus in Biblie; el, doar povestea in amanunt cum se va intampla. Se va ridica valul, va veni, va matura totul in cale si se va retrage.
REVENIREA
06 Feb 2019

TUTUROR BOLILOR: in perioada de foamete si dupa…vor reveni toate bolile stiute de omenire: CIUMA, HOLERA, LEPRA, INSA se vor intoarce intr-o forma mai avansata iar pentru tratarea acestora nu vor exista medicamente. Oamenii vor muri in masa, dar pe langa aceasta nenorocire, va aparea o boala noua, ce nu va avea denumire: o slabiciune cumplita, constanta…oamenii vor murii pe picioare, in timp ce merg! (atât datorită tehnologiilor 5G, WI-FI, GRIPELOR FABRICATE ÎN LABORATOR...ATIPICE DAR MORTALE!) Peste tot vor fi cadavre si se va simti duhoare. Asa va fi in orasul nostru dar si in intreaga lume.
TOȚI OAMENII
06 Feb 2019

VOR ÎNCEPE SĂ SE PROSTEASCĂ: Pentru ca oamenii să nu se prostească este necesară spovedanie, împărtășanie, rugăciune și post. Fără biserică nu ne putem mântui. Va trebui să căutăm preoți buni, iar preoți buni vor fi până la urma. (asa se explica inertia, indiferenta, lenea in gandire, lipsa trevziei omenesti si duhovnicesti, indolenta pana la prostie a oamenilor care nu stiu ce-i asteapta, pe unii – neintersandu-i defel!)
PR.NICOLAE DESPRE
06 Feb 2019

căderea Bisericii: “se va face prin laicizare și ispita multă în cadrul Bisericii” CĂDEREREA BISERICII ORTODOXE va fi din următoarele pricini: 1. Obligarea slujirii cu catolicii; 2. Unirea cu ei, în rugăciune; 3. Adunarea ecumenistă peste tot, în toate bisericile ortodoxe (participarea tuturor cultelor cu ortodocșii în biserica); Pr.Nicolae spunea ( că și Pr.Hristofor) să frecventam Biserica cât se poate de mult (până la sfârșit), până când: a) vor modifică Crezul, Tatăl nostru, b) vor modifica ștampila de pe prescuri cu steaua în 6 colțuri în locul Sf.Cruci; c) îndepărtarea de pe Masă Sf.Altar a Chivotului cu Sf.Daruri; 4. Nu vă vor lasă la un moment dat să mai intrați în Biserica chiar și după modificări; bine-ar fi să nu mai intrați; 5. În Sf.Altar (nu în toate bisericile) vor sluji și femeile. 6. Toți clericii se vor sminti și vor merge după Antihrist datorită faptului că vor îndruma și pe credincioși spre aceasta (să i-a actele cu cip – bulletin, pașaport, altele…)căderea Bisericii: “se va face prin laicizare și ispita multă în cadrul Bisericii” CĂDEREREA BISERICII ORTODOXE va fi din următoarele pricini: 1. Obligarea slujirii cu catolicii; 2. Unirea cu ei, în rugăciune; 3. Adunarea ecumenistă peste tot, în toate bisericile ortodoxe (participarea tuturor cultelor cu ortodocșii în biserica); Pr.Nicolae spunea ( că și Pr.Hristofor) să frecventam Biserica cât se poate de mult (până la sfârșit), până când: a) vor modifică Crezul, Tatăl nostru, b) vor modifica ștampila de pe prescuri cu steaua în 6 colțuri în locul Sf.Cruci; c) îndepărtarea de pe Masă Sf.Altar a Chivotului cu Sf.Daruri; 4. Nu vă vor lasă la un moment dat să mai intrați în Biserica chiar și după modificări; bine-ar fi să nu mai intrați; 5. În Sf.Altar (nu în toate bisericile) vor sluji și femeile. 6. To
6. TOțI CLERICII
06 Feb 2019

se vor sminti și vor merge după Antihrist datorită faptului că vor îndruma și pe credincioși spre aceasta (să i-a actele cu cip – bulletin, pașaport, altele…) Pr.Hristofor spunea să frecventam Biserica până la sfârșit; spre ex.schiarhimandritul Kucsa al Odessei spune unei fiice duhovnicești că ÎN VREMURILE DIN URMĂ, DOAR BISERICILE CATOLICE VOR MAI FI PE PĂMÂNT și tocmai atunci NU trebuie să frecventăm biserica; că Dumnezeu îi va ascunde pe-ai săi în pustie și aceștia se vor ruga (rămășiță creștinilor care va rămâne până la sfârșit). spunea că ECUMENISMUL VA FI IMPUS ȘI VA AVEA LOC O CATOLICIZARE PUTERNICĂ A RUSIEI (probabil că să va fi și la noi…); spunea că va fi inventată o oarecare viclenie, rămânând puțini preoți adevărați la Tula (2 sau 3); spunea că aproape toți clericii îl vor trăda pe Dumnezeu căzând în ispita “numerelor” (codurilor de bare de pe orice, a actelor și pașapoartelor) căci toate acestea înseamnă renunțare la Hristos, și nu doar o simplă renunțare, ci repetarea trădării lui Iuda. Pr.Hristofor spunea că BISERICA VA FI CUPRINSĂ DE RĂCEALĂ – li se vor răspunde oamenilor, se vor rezolva problemele, se vor găși soluții dar nu vor oferi oamenilor dragoste sufletească. Dacă am înțeles bine, vom fi atrași din ce în ce mai mult de bani.
PR.HRISTOFOR
06 Feb 2019

spunea că modalitatea de slujire în Biserica se va schimba – vor oficia slujbe catolice; trebuie să luați aminte, spunea el. Vor citi “Tatăl nostru”, “Crezul” dar să nu mai frecventezi biserica; atunci nu vei mai avea ce face. Gata! “Iar atunci când va avea loc amestecul de credințe, va veni războiul; după războiul de scurtă durată și vor rămâne foarte puțini oameni. ȘI DOAR DUPĂ ACESTEA VOM AVEA UN ȚAR NOU. Și viață va fi foarte bună, evlavioasă, dumnezeiască. Dar toate acestea vor fi după război.” Spunea să citim pentru vremurile astea – CARTEA A-3-A a lui Ezdra fiindcă acolo spune tot, despre ceea ce se întâmplă; Despre prescuri, spunea că mai întâi vor fi în formă de stea cu 5 colțuri, apoi se va trece la cea cu 6 colțuri că să fie în acord cu Antihristul; (și Sf.Ioan de Krondstat în viziunea sa – dacă vă mai aduceți aminte – menționa modificare prescurilor în formă de stea)
FOARTE IMPORTANT:
06 Feb 2019

CÂND LENIN VA FI ÎNMORMÂNTAT, ATUNCI VA APARE ANTIHRISTUL și în loc de icoane, vor fi numai imaginea vorbitoare a Antihristului; Părintele spunea că Lenin este asemeni înaintemergătorului lui Antihrist.Dar spunea ca trebuie înmormantat. Va veni timpul şi îl vor înmormânta. Şi în momentul în care îl vor înmormânta în pământ, va veni Antihristul.Părintele spunea că atâta timp cât Antihristul nu s-a maturizat, Lenin va fi pe pământ. Şi în momentul în care îl vor înmormânta pe Lenin, atunci va apărea Antihristul. Spunea despre Antihrist că clericii cu toţii îl vor primi şi apoi nu va mai fi voie sa mergem la biserică, în momentul în care va fi Antihristul şi ne atenţiona, să avem grijă, ca să nu mergem la antihrist în biserică. Spunea că acolo, în biserică, vor fi icoanele lui Antihrist.Părintele spunea că aceasta se va petrece în vremea lui Antihrist că în biserică, in locul icoanelor vor fi portretele lui Antihrist şi atunci deja nu vom mai avea ce face la biserică.
DESPRE RĂZBOI
06 Feb 2019

spunea Pr.Nicolae că bine-ar fi să fie mai întâi război și-apoi venirea Antihristului că să se mai adune de pe pământ în Cer suflete; Despre cel de-al TREILEA RĂZBOI MONDIAL: Pr.Nicolae că va fi un război cu China pentru că de-acolo va porni totul; CHINA VA ÎNCEPE CEL DE-AL 3-LEA RĂZBOI MONDIAL. Chinezii vor ocupa Siberia, Urali și se vor uni cu alte țări că să vină peste noi. Occidentul – gelos pe înaintarea chinezilor pe pământ rusesc vor folosi bombă atomică. Tosusi…pr.Nicolae spunea că înainte de venirea Antihristului, va fi mai întâi războiul: -Vor muri mulți oameni? -Conform Scripturii, vor rămâne șapte procente. -Din toți oamenii? -Da, dintr-o sută de oameni, vor rămâne șapte. Din șapte orașe va rămâne unul în picioare, celelalte…vor pieri. Vor fi foarte multe cadavre. Se vor adună vulturii, păsările…Domnul va trimite multe păsări și vor devora cadavrele. Dacă se va întâlni om cu om va fi mare bucurie. Atunci, după război vor rămâne foarte puțini oameni; vor hotărî că nu mai e nevoie de mulți împărați ci, de unul singur.
FOAMETEA:
06 Feb 2019

Referitor la foamete spunea că e necesar pentru 10 zile să ai pesmeți și apă pentru că se vor întâmplă niște lucruri între timp, încât nici n-ai să poți ieși din casă; spunea că foametea o să vină pe neașteptate – vor există de toate iar apoi dintr-o dată – vor dispărea! Pr.Hristofor spunea să avem cel puțin rezervă de apă pentru 10 zile și că pentru cei aleși- zilele se vor scurta; Pr.Hristofor avea o viziune apocaliptică asupra a ceea ce se va întâmpla; am ascultat pe părinte cum vorbea cu cineva duhovnicesc și am auzit spunâdu-i: “ACUM NU E TIMPUL POLITIC, CI APOCALIPTIC”. - Va fi foame și una înfricoșătoare. Pr.Hristofor spunea că prêt de 7-9 ani va fi un fel de oscilare – fie va fi arșița și totul se va usca și nu vom reuși să strângem recolta, fie va fi ploaie, recolta va fi bună și bogată, Domnul dând roadă dar nu vom reuși să strângem recolta începând ploile și totul va putrezi. Oamenii nu vor strânge recolta. (poate fi vorba și de fenomene Haarp că să depinzi integral de sist.antihristic sau, nu vor fi încă anii lui Ilie Tezviteanul când nici Antihristul nu va putea face nimic în privința asta); Astfel de lucuri ne spunea Pr.Hristofor.
POLITICUL...
06 Feb 2019

SĂ NU MERGEȚI LA VOT! Părintele NU binecuvânta să mergem la alegeri. Nu binecuvanta. Spunea: “Să nu mergeți”. Spunea că vine timpul când în Biserici nu vor mai exista Cruci. La început vor dispărea crucile monastice, cruciulițele, toate cele ale monahilor, iar mai apoi – vor dispărea toate celelalte cruci. Iar atunci când părinții vor intenționa să-și boteze copilul, și trebuie să-l boteze, nu vor găsi cruci. Cred că am scăpat ceva important…
CEEA CE-A FĂCUT DRAKNEA:
06 Feb 2019

PECETLUIREA CU FORȚA DE CĂTRE TOȚI PUSCARIASII ELIBERAȚI DIN ÎNCHISORI: Spunea Pr. Nicolae că, atuncea când vor începe pecetluirea, se vor deschide toate închisorile și îi vor elibera pe toți; cică, cum deschizi șopronul și ies toți, nu va mai rămâne nimeni în închisori; Pe aceștia (puscariasii) îi vor angaja că gardieni că să aplice ștampila (pecetea) pentru că de unul singur (Antihristul) nu va reuși. Atunci trebuie să fugim din orașe și sate - în pădure pentru că mai întâi vor aplică stampia (pecetluirea) celor care o doresc (timp de câteva zile), apoi – cu forța! -Doar câteva zile? -Da! Se pare că această ștampila nu se va aplică un timp prea lung…pentru că îi va lua mult timp (antihristului) să adune pe toți să-i facă gardienii lui, să le aplice ștampila și le-o dea s-o aplice mai departe! Trebuie să fugi! Altfel, vor pune mâna pe tine, te vor lega și-ți vor aplică ștampila. Rugăciunea trebuie să fie foarte puternică și intensă.
DESPRE PECETE
06 Feb 2019

După primirea ștampilei, nu va mai fi iertare, nu va mai fi… -Pr.Nicolae spunea că va aplică ștampila chiar și forțat? -Da, așa spunea..că în primele zile o vor aplică doritorilor, iar apoi – forțat; Pr. Nicolae Rogozin spunea că oamenii vor fi nevoiți să fugă în pădure pentru că Antihristul va avea multe ajutoare și vor intră în sate, orașe, în case, în apartamente, prin subsoluri… Pr.Nicolae dădea exemplu pe Fericitul Nil (izvorâtorul de mir) care spunea și el că pecetea va puroia. Pecetea va emană duhoare și va puroia, eliminând un miros urat, așa spunea Pr.Nicolae.
CHINA VA OCUPA
06 Feb 2019

foarte ușor Rusia. Conflictul principal va fi între SUA și China, dar America se va speria de China, pentru că aceasta va fi mai puternică. Și atunci vor face o provocare între Rusia și China. Rusia va deveni un stat polițienesc. În locul armatei vor fi formate Brigăzi de acțiune Fulger, care vor înăbuși momentan orice împotrivire din partea oamenilor (deci, un fel de securitate indreptata impotriva propriului popor, cum am simtit-o si ei, si noi… inainte de ’89; de altfel, Pr.Iustin Parvu spunea ca la nivel mondila va fi ‘un Pitesti generalizat’).Satana vrea război între creștini și musulmani, dar nu va fi așa, pentru că vor năvăli budiștii (chinezii). Chinezii vor intra liniștiți în Rusia. Ei cunosc proorociile și știu că vor fi acolo. Chinezii vor fi foarte cruzi, vor omorî toți bărbații, femeile. Nu va avea cine să slujească în bisericile creștine. De aceea vor sluji femei.Mama băiatului a spus: “Cum femei? Eu n-aș putea!” Și Slavic a spus: „Ba ai să poți mămică!”
BISERICILE ȘI MOSCHEELE
06 Feb 2019

VOR FI PREFĂCUTE ÎN TEMPLE BUDISTE Oamenii vor fi forțați să se închine dragonilor. (reptilienilor, dracilor….) Când chinezii vor ajunge la Ural, vor vrea să meargă mai departe, însă atunci America se va speria, și vor folosi împotriva Chinei o armă etnică, psihotronică (?!). (O astfel de armă există pentru fiecare popor în parte.) Chinezii de pretutindeni vor fugi acasă și se vor ascunde, dar de frică și tremur nu vor putea scăpa. (in alta profetie se spune ca intr-adevar chinezii vor ajunge pana la Urali si nu li se va da voie sa mearga mai departe de catre SUA DAR numai in urma infrangerii rusilor de la portile Ierusalimului, cand vor cadea secerati, pe capete – este vorba despre oastea profetita a lui Gog si Magog – in care vor ingropa la ei (palestinienii), 6 luni de zile; deci, nu vor mai reprezenta o forta militara pentru ca vor fi invinsi si obositi dupa batalia de la Constantinopol pe care-l vor stapani vremelnic (6 luni de zile) dandu-l apoi grecilor
(CONFIRMAT DE PAISIE
06 Feb 2019

Aghioritul care spunea: “Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi cor cãsãpi. Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsiatã Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei. Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma. Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi. Rãzboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urmã vor pierde rusii. Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine. Dar noi, grecii, nu vom participa la acest rãzboi. Toti cei din jurul nostru se vor sfâsia unii pe altii, însã noi vom sta de-o parte.”); ,dupa… se confirma ceea ce spune copilul asta prin cucerirea chinezilor fara lupta a Rusiei, mai ales ca se vor face casatorii mixte intre rusi si chinezi (alta profetie);
CĂLDURĂ MARE,
06 Feb 2019

ALTERNANT CU FRIG, GHEȚĂRAIE: Pr.Hristofor spunea că va veni vremea când va fi foarte cald (căldură mare) și toate se vor usca – toate iazurile, toate râurile vor seca iar ghețurile din Nord se vor topi (probabil face referire la acei 3 ani și jumătate în care se va arată închiderea Cerului în a mai da ploaie pentru fiii neascultării – antihriști, datorită Sf.Ilie) iar MUNȚII SE VOR MUTĂ DIN LOC (ups!). Iar apa va seca, nu va există apă. Vom lua apă pe cartelă, așa cum spunea și Pr.Arsenie Boca...la noi, Tăriceanu a și dat o lege favoriza(n)tă pentru străini, NU pentru români....
ÎN CHINA
06 Feb 2019

se va forma o gaură, crăpătură în pământ imensă și foarte adâncă și tot acolo va fi o radiație foarte puternică, și toți chinezii o să cadă acolo. Slavic spunea: „Mă vor lua pe mine și mă vor duce acolo ca să le ajut, dar nu le voiajuta pentru că nu va fi voia Domnului.” Pe tot pământul se vor produce mișcări tectonice în diferite direcții. Cutremure mari vor fi și în Ural. Orașul Zlatoust, care se află într-o vale, va fi acoperit cu pietre și apă, nici un câine nu se va salva. În Prebaltica, în plină zi,liniștită, cu soare, pe mare se va ridica un val foarte mare care va șterge tot și va rămâne doar nisipul. La fel va fi și în Vladivostok. Se vor produce catastrofe foarte mari. (nu spune si despre Moscova care, in vremea Antihristului va fi sub apa iar orasul – noua capitala – in vremea lui va avea denumirea de Moscovo-Petrograd, care inseamna orasul sfarsitului cf.profetiei Sf.Serafim de Sarov si-a altei monahii ruse, Nina)
APARIȚIA DINOZAURILOR
06 Feb 2019

Din cauza exploziilor nucleare subpământene, dinozaurii vor ieși pe pământ. Slavic râdea despre ceia ce îi învață pe copii la școală, privitor la geografie și istorie, spunea că nu este adevărat, că pământul nu este rotund, ci plat, și se sprijină pe 3 stâlpi. Dinozaurii nu au murit cu milioane de ani în urmă, pământul nu are atâția ani. Dinozaurii trăiesc și azi sub pământ, acolo au apă și vegetație. El îi desena pe dinozauri, ouăle lor, cum stau sub pământ și construcția lor anatomică ca oamenii să știe măcar cumva cum să lupte cu ei. Ei sunt foarte mari, circa 25 de metri, ca o clădire de 15 etaje. Prin pielea lor nu trec gloanțele. Tancurile pentru dânșii sunt o jucărie. Au mai multe inimi și sistemede circulație sanguină. Sunt niște animale foarte inteligente. Dumnezeu va permite aceasta, pentru ai rușina pe oamenii de știință, care nu spun adevărul. Ei vor apărea peste tot pământul, dar nu vor pleca departe de ape.
PRIMUL DINOZAUR
06 Feb 2019

va apărea pe Volga. Toate satele din acea regiune vor fi pustiite, oamenii vor fi mâncați de dinozaur. Apoi vor intra iar sub pământ. (eu cred ca este vorba despre BALAURI autentici – aia doborati in lupta de Arh.Mihail, Sf.Gheorghe ori Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir, cum sunt aratati si in icoane; balauri vazuti si de Sf.Calinic de la Cernica care spunea ca putin inainte de vremea sfarsitului – din iconomie dumnezeiasca - vor iesii balaurii de prin vagauni, unul din ei – mare, tare – va iesii din apele Cernicai, vazandu-l toata manastirea).Păsările nu trebuie omorâte pentru că ele ajută la crearea, schimbarea timpului. Veaceslav i-a spus mamei sale: „Când tu vei trăi în pădure, noi o să avem foarte multe păsărele”. Omorând păsările, scurtăm timpul.
ÎNGHEȚ...
06 Feb 2019

vor apărea ANOMALII CLIMATERICE, va fi frig în Siberia până la -200 C, iar în restul lumii, secetă, nisip, în care va apărea aur. Dar nimeni nu se va mai uita la aur. (se spune ca in vremurile din urma vor fi aruncate pe strada aurul si pietrele scumpe dar nimeni nu le vor mai dori, iar fata oamenilor, fetelor si femeilor se vor urati din pricina lipsei de mancare si apa). Apa va deveni roșie, puturoasă, pământul va fi într-o stare foarte jalnică la venirea Domnului. ( se spune ca apa se va transforma in sange, precum una din plagile abatute peste egiptenii inchinatori la idoli, de pe vremea lui Moise);Dinozaurii, extratereștrii, oamenii de zăpadă, toți sunt draci, monștri născuți în iad.
PRĂBUȘIRI DE AVIOANE, ELICOP
06 Feb 2019

Foarte des avioanele, elicopterele se vor prăbuși la pământ. La început oamenii nu vor înțelege, dar apoi vor afla că avioanele se vor lovi de obiecte zburătoare din văzduh. OZN-urile se pregătesc de război cu Dumnezeu. Vor zbura peste tot. De aceea avioanele lovindu-se de ele se vor prăbuși la pământ. ATENTIE MARITA, AICI: “Acum de la oameni iau bucăți de piele, adică pentru analiză, dar, de fapt aceste bucățele mici ei le multiplică, fac bucăți mari, pentru a se înveli și a avea înfățișare de om. Veaceslav spunea că asemenea draci cu piele de om sunt foarte mulți printre noi.
OAMENII DE șTIINță
06 Feb 2019

Oamenii de știință vor crea un aparat cu ajutorul căruia vor putea depista aceste ființe și când vor vedea cât sunt de strașnici se vor speria foarte mult. (reiese cum oamenii s-au prins despre originea ‘extraterestra’ a unor moderatori, oameni politici care, la o scanare…se vede/se sesizeaza cum corpul lor nu emana caldura si sunt tapetati (de sus pana jos) cu cristale lichide intre stratul de piele si infatisarea lor adevarata, de draci hidosi, avand in plus - un modulator de voce ca nu te sperii cand ii auzi)
ACESTE OBIECTE
06 Feb 2019

zburătoare (ozn-rile) vor ateriza peste tot și extratereștrii vor invita oamenii pentru examene medicale și oamenii se vor duce, vor sta în rând.(LA CE NU STĂ LUMEA AZI, LA RÂND? LA LUAT CARDURI, CIP-URI, ETC…LE E FRICĂ DE BOALĂ ȘI DE MOARTE, MAI TARE DECÂT DE DUMNEZEU…) Iar când vor ieși de acolo, vor fi absolut schimbați, cu sufletul mort. (poate, se vor duce ca mieii la taiere spre Abatorul ‘extraterestrilor’ datorita controlului moca si-a promisiunii ca-i vor face bine pe cei bolnavi, eventual – nemuritori aici, pe pamant printr-un elixir al ‘vietii fara de moarte si-a tinererii fara batranete’…cine stie?!)În vremurile de pe urmă, toți oamenii vor face spiritism, vor auzi glasuri. Pe lună sunt foarte mulți extratereștri (adica, draci). Tot iadul va ieși pe pământ. Oamenilor le-a mai rămas o rămășiță de timp pentru pocăință. Trebuie să ne amintim mereu de patimile lui Iisus Hristos.
PE TIMPUL LUI ANTIHRIST
06 Feb 2019

in iad, va fi mai liniște decât pe pământ. (normal! toti dracii vor fi pe pamant sau in oamenii care nu-si fac Cruce, nu poarta Crucea la gat, nu se duc la Biserica, nu se spovedesc – cum spunea Pr.Nicau si Pr.Ilarion Argatu). Toți trebuie să poarte cruce la gât, să se împărtășească. Doar așa se vor putea păzi de năvălirea demonilor. Veaceslav vorbea că în Rusia va domni un guvernator uns de Dumnezeu care va curăța biserica și guvernul.Această persoană pe linia feminină va fi din dinastia Romanovilor, și el va pune tot adevărul despre Rusia, Elțin, Gorbaciov. Aceasta se va întâmpla doar atunci când va fi o pocăință a întregii țări. (asta a specificat-o si Sf.Serafim de Sarov si altii despre venirea pt.f.scurta vreme a unui Uns al Domnului pe linia Romanovilor NUMAI daca rusii se vor pocaii cu adevarat; altminteri…) Acest copil OTROC VEACESLAV s-a născut pe 22 martie 1982, în orășelul Iurga, regiunea Kemerovo(Ural) Rusia ș i a murit pe 17 martie 1993.
SPUNEA MAMA LUI:
06 Feb 2019

Valentina Afanasevna Nu exista o succesiune, o ordine cronologica a evenimentelor care vor veni…Slavocica raspunde oamenilor in functie de ce-i interesa. L-am dus la Lavra, nu stiu daca Pr.Naum a reusit sa puna intr-o ordine cronologica ceea ce ne spunea Slavocica…dar ceea ce spunea, se adevereste fiindca este detaliat: vor exista brigazi de interventie rapida, apoi ne vor da hrana si va exista o FOAMETE ARTIFICIALA. Urmeaza razboiul cu China, intronarea lui antichrist, in opozitie cu intronarea aceluia va fi intronarea Tarului orthodox, spunea Slavocica; el va fi conducatorul si dupa…Venirea Domnului – iata intreaga succesiune de evenimente. Dar cum va avea loc acesta Apocalipsa, aceasta de multa vreme este descrisa in toate cartile. Slavocica spunea si el ca vor exista surpari de pamant,goluri, retragerea apei, copacii si iarba nu vor mai creste…nu este nevoie de o ordine a evenimentelor – suntem déjà la sfarsitul vremurilor. Slavocica spunea ca va incepe sa dispara dolarul, acesta va avea ceva putere, adica ii va creste valoarea…cand dolarul va fi mai scump, oamenii trebuie sa cumpere medicamente, macar pe cele mai uzuale, pentru ca, zicea el: “toate bolile revin”.
DE ACEEA
06 Feb 2019

ii sfatuia pe oameni, pur si simplu il ingrijorau…imi spunea: “Mamico, Cerul va apasa, cum as putea sa explic – nu sunt fizician, nici doctor.” De aceea el spunea direct astfel de cuvinte: ca “Cerul va apasa tot mai mult si va cobori tot mai jos.” Oamenii vor avea dureri de cap si spunea, ca in acele vremuri cel/cea care nu va reusi sa se aprovizioneze cu aceste medicamente…profesorii isi vor face favoruri unul altuia pentru o jumatate de pastila de analgin, deoarece analgin adevarat, nu se va mai gasi. (1. se pare ca ne intoarcem la vremuri de inceput de lume cand cerul era foarte aproape de pamant iar Gradina Edenului chiar pe pamant?! Adam si Eva nu erau afectati de dureri de cap din pricina asta, atata timp cat Harul lui Dumnezeu era cu ei; abia dupa cadere, Cerul s-a ridicat, oamenii nesuportand apropierea fizica de Cer datorita caderii lor spirituale! 2.daca nu ma insel, si vedenia infricosatoare pe care a avut-o Sf.Calinic Cernicanul despre vremurile de sfarsit de lume cand i s-a aratat pe Cer si timpul – 7.500 ani de la Adam – cu mentiunea “pentru putin timp”, a vazut cerul foarte apropiat de pamant; inseamna ca se apropie momentul cand “cerul de va face strange ca un sul” dupa ce Soarele se va innegri, iar Luna se va face rosie, ca sangele)
ATENTIE SI-AICI
06 Feb 2019

pentru ca ne paste acelasi lucru; produsele nu mai au zerouri in coada si totul tinde sa se ieftineasca: Dupa aceea, oameni vor intra tristi in magazine, fara bani si vor vedea marfuri fara zerouri; nu vor crede ca s-au ieftinit si-atunci, vor cumpara din ce in ce mai mult; vor manca, se vor satura si se vor gandi ca de-acum incolo asa va fi! Cand vor incepe sa gandeasca astfel, toate acele produse vor fi ascunse sub pamant, in frigidere immense; unde?! Potrivit reportajului ( 1.02.25) arata cum se plimbau cu motostivuitorul prin “camara de stat” din buncare, in fostele mine (la 100 m adancime, sub pamant); se vedeau cum zac unul peste altul, saci intregi cu produse alimentare, cutii sortate, toate la o temperatura ideala de maxim 10 grade – reporterul spunea ca zaharul tine si 12 ani la o asa temperatura. Pentru securitate, arata pereti etansi uriasi (din otel), asemenea unui submarin, care sa asigure securitatea in cazul unor inundatii sau a altor factori externi (inclusiv umani). Pe pamant va incepe foamea (creata artificial de autoritati); iar acei oameni (tinerii in special..) obisnuiti cu mancare multa si bunatati, “nu vor mai avea constiinta, pe negandite vor trece de la carnea de animale, la carnea de om” (spunea Slavocica). De aceea, zicea Slavocica: “toate usile de la case, garaje, de la magazinele particulare, vor sta descuiate ca sa nu creada banditii ca acolo ar fi ascunsa ceva de mancare. Foametea va dura cateva luni, insa va fi infiorator, ma muri multa lume.”
EL VEDEA
06 Feb 2019

cum o mama cu copii multi va muri exact deasupra unor astfel de buncare cu frigidere multe, multe…pline cu mancare. Asta l-a impresionat atat de mult, incat isi tinea mana la piept cand vorbea. Slavocia spunea: “intreg subteranul este plin de produse, iar ei sus, deasupra, exact deasupra acestor produse, vor muri de foame”. Slavocia spunea ca evenimentele se vor derula foarte rapid: foametea va fi crunta dar va fi de scurta durata, ca si razboiul care va tine o perioada foarte scurta de timp. INTERESANT SI-AICI: Slavocia spunea ca pe timpul foametei, cel mai de prêt lucru care sa va vinde, vor fi icoanele, crucifixurile, toate obiectele de cult, vechi. Oamenii isi vor aduce si bijuteriile la vanzare. Vor aduce icoanele in Celiabinsk unde vor valora mai mult, iar vanzatorii ‘infometati’ vor lucra in acele buticuri, cu frica…vor avea gherete cu icoane si vor lucra cu frica, pentru ca acele gherete cu icoane vor arde.. Eu l-am intrebat: cum adica vor arde? Cine le va da foc? El mi-a raspuns: “Dumnezeu le va da foc. Buticurile cu icoane vor arde in foc. “ (poate pentru a nu fi pangarite)
FOARTE IMPORTANT:
06 Feb 2019

Slavocia spunea ca satana vrea sa aprinda un razboi intre crestini si musumani, dar Dumnezeu nu va permite acest razboi, de aceea se vor rascula budistii. Slavocia spunea ca chinezii vor ajunge pana la Urali; chinezii vor veni peste noi, ca pe teritoriul lor; ei stiu ca ne-am vandut tara, stiu si profetiile si, nu se tem. Tara noastra o vor considera ca pe-al lor. Acestia vor intra linistiti in tara iar cine li se va opune, ii va ucide; vor exista razboaie sangeroase. Slavocia spunea: “vor debarca soldatii, va veti trezi dimineata, va veti uita pe un geam – chinezi, te vei uita pe celalalt geam – chinezi”. Reportaj: PUTEREA IMENSA A CHINEI: “Stiti ca alaturi de noi se dezvolta ca drojdia, un puternic stat militar? Doar dupa cativa ani, armata Chinei, cu o viteza uimitoare se transforma in unul din cei mai importanti factori si politicii mondiale.Pekin mareste constant chelutielile militare. Numai anul trecut pentru reinarmare si cumparare de armament, China a cheltuit 150 de miliarde de dolari, comparativ cu Rusia, unde suma este de 75 de milioane. Apropo, Rusia contribuie destul de mult la dezvoltarea puterii de inarmare a Chinei vanzand armament pe o scara destul de larga.
DAR ASTAZI
06 Feb 2019

situatia s-a schimba brusc, in primul rand pentru faptul ca chinezii au inceput sa cumpere o mare parte de armament de la partenerii sai, inclusiv din Rusia. Dar cel mai important aspect, in loc sa piarda ani pentru a dezvolta armament nou, producatorii chinezi iau esantioane de calitate si le dezmembreaza, dupa care le studiaza si elaboreaza copii complete, potrivit cu originalul. Astfel s-a intamplat cu mitraliera ruseasca Kalasnikov, masina blindata Iveko, tancul T900. Chinezii stiu sa faca copii bune si astfel au adunat o cantitate mare de tehnica militara. Pe langa armamentul standard, chinezii spre deosebire de rusi, acorda o atentie unei arme care pana acum este inca una exotica, dar care are valoare strategica: Un proiect unicat initiat in 2006 care are la baza absolventi ai Academiei si ale Universitatilor de calculatoare, conducerea PRC a format UN REGIMENT DE HACKERI , iar aceasta ar fi cea mai de perspectiva dezvoltare a armatei chineze, deoarece detasamentul de hacker care cuprinde doar 12 tehnicieni de calculatoare ar putea destabiliza complet situatia din tara inimicului, lasandu-l fara apa si fara electricitate. Se spune, ca exact aceasta divizie sparge cu regularitate principalele servere ale Pentagonului furand scheme si schite ale ultimelor proiecte ale seviciului militar
GUVERNUL CHINEZ
06 Feb 2019

scapa fara mila de orice forma de dezacord cu politica sa. Orice religie alternativa, adeptii miscarii Falun Gong care propovaduiesc dreptatea si compasiunea, grevistii din fabrici, toti sunt trimisi in lagare de munca silnica. Sangele si organele lor sunt propuse spre vanzare. Guvernul chinez vinde organele detinutilor pe piata mondiala ale donatorilor de organe. Daca un pacient bogat se decide pentru operatie in China, de dragul lui…este omorat un detinut, apoi celui dintai i se face un transplant de organe. In cazul in care organele “fug din tara”, atunci brigada speciala de interventie rapida – executa omul si ii scoate organele…in drum spre avionul aflat in asteptare. Inspectorii sociali din China ii supravegheaza cu atentie pe pensionari si invalizi… China – in intregime urmeaza planul Noii Ordini Mondiale, proiectul globalistilor pentru ‘reconstructia’ lumii. O astfel de metoda totalitara, neumana, se introduce treptat in intreaga lume.
SLAVOCICA
06 Feb 2019

spunea ca Dumnezeu o sa pedepseasca pe chinezi pentru atrocitatile lor. La chinezi va apare ceva similar unei fisuri uriase ale pamantului. Aceasta fisura se va adanci pana in Iad. Slavocica spunea: “Pana la Iad se va fisura, iar in aceasta fisura va cadea foarte multa lume”. Dar pe langa aceasta crapatura (cea mai adanca fisura din lume) care nu va reveni la forma initiala,va elibera o forta mare de radiatii. Slavocica a spus ca vor inmarmuri de groaza la o astfel de emanatie de radiatii. La inceput, nu vor spune nimanui, vor incerca sa o dreaga cumva, sa nu afle lumea, si zicea: “Chiar si pe ascuns de tine, mamico ma vor duce in China. Dar eu nu-i voi ajuta pentru ca nu este Voia lui Dumnezeu.”
SPUNEA CA PE ALOCURI
06 Feb 2019

vor fi geruri de -200 grade. Mie mi-a fost greu sa pronunt aceasta cifra pentru ca este incredibila pentru mine. A spus ca pe alocuri va fi ger, iar Siberia va fi amenintata pe alocuri de inghet, exact in acele locuri unde-mi locuiesc rudele. Exact in acelasi loc (in Siberia) va cadea si grilajul de cristale, si imense bucati de de gheata, vor cadea din Cer. Reportaj: Atunci cand forta magnetica este normala, campul magnetic este asemenea unei caciuli – acopera planeta de radiatiile solare si de gerul cosmic. Daca iti dai jos caciula, omul doar va ingheta, dar daca va disparea campul magnetic, atunci radiatia si frigul va distruge tot ceea ce este viu pe pamant. Potrivit evaluarii expertilor, toate animalele antice au murit aproximativ in aceeasi perioada de timp. Dealtfel, n-a murit un singur mamut, ci a murit intreaga categorie de mamuti. In acelasi timp au inghetat toti rinocerii care vietuiau in Siberia si tigrii cu dinti de sabie.
DACA IN STOMACUL
06 Feb 2019

mamutului a fost gasita iarba nedigerata, inseamna ca acesta a inghetat vara si aceasta s-a petrecut foarte repede, altfel iarba din stomac ar fi fost digerata. Asupra animalelor trebuie sa se fi napustit cel mai crunt ger si nu discutam despre gerurile siberiene obisnuite. Doar la temperature mai jos de – 200 de grade, animalele masive puteau sa inghete instantaneu. O carcasa masiva de 5-7 tone, cu temperatura corpului de 31-36 grade, elefantul a inghetat in aproximativ 20-30 de minute; dupa cum considera multi cercetatori, cauza unui astfel de inghet a fost o schimbare dramatica a axei Pamantului. Atmosfera nu a reusit sa se mute dupa globul pamantesc si s-a rupt in cateva locuri. Acolo planeta a ramas fara protectia naturala impotriva gerului cosmic, de aceea temperatura in aceste zone a scazut brusc pana la -273 grade. Astfel este clar cum, un animal urias este congelat in 20-30 de minute. O intoarcere a Pamantului se poate realiza in cel mai scurt timp posibil. Cercetatorii propun diferite moduri de salvare. Cea mai raspindita – Arca lui Noe moderna si adapost subteran. Insa, nici Arca lui Noe, nici adapostul subteran nu ne vor putea salva. Tot si toate se vor transforma in gheata, instantaneu deoarece asupra planetei se v-a napusti un ger napraznic de -273 grade. Hidrogenul va fi transformat in metal, iar pamantul va ingheta pana la magma.
SLAVOCICA A SPUS CA
06 Feb 2019

nu trebuie sa zburam in spatiu. Atunci cand racheta zboara in spatiu iar cand se intoarce aduce cu sine cristale invizibile ce se depun in straturile atmosferei. 1.29.26 Acestea au posibilitatea de a se divide, de a creste, iar in anumite conditii, pod cadea pe pamant. El spunea ca este un grilaj de cristale care, daca va cadea “va strivi tot” – fabrici sau ce va mai fi, oameni. Rezultatul va fi gheata cu sange, si Slavocica spunea ca aceasta gheata in cosmos nu se topeste, nici pe pamant nu se topeste. Slavocica a spus ca tot pamantul este amenintat de deplasarea placilor tectonice; el a spus ca placile imense vor incepe sa se deplaseze in acest fel - toate se vor misca in diferite parti. A mentionat cu precizie orasele din Rusia care vor cadea, care vor ramane in picioare.
OAMENII (SPUNEA SLAVOCICA
06 Feb 2019

cu durere) se folosesc lliber de pamant, sapa cariere, extrag marmura, aur, petrol, gaze si asa s-au format goluri immense. Daca inainte aceste goluri nu existau, totul era aplatizat, acum, in aceste goluri datorita incalzirii globale pamantul se va surpa; vor fi mari surpari de teren, la mari adancimi (arata gropi immense, de adancimea unui bloc). Slavocica a spus ca oamenii vor cadea in astfel de gauri de unde se extragea petrolul; dintre supravietuitori, vor ridica capul si vor vedea cerul ca o gaura mica. Si gaurile si fundul acestora va fi uscat si se vor arata temeliile pamantului – acei piloni albi din stalactite pe care se sprijina pamantul . Deci, ei vor vedea cu ochii lor temeliile pamantului – la astfel de adancimi vor exista surpari. Si cumva vor cadea de sus pietre si pamant, el povestind o intamplare: pe fundul unei asemenea gropi merg 2 supravietuitori din acelasi oras; merg si discuta; unul merge inainte ocolind pietrele, celalalt in urma sa. Cel care merge inainte vorbeste dar nu-i mai raspunde cel din urma; se intoarce si vede ca acela a fost omorat de piatra cazuta de sus. Asa ramane captiv si singur cel dinainte. El vede ca zboara o piatra imensa si alearga dupa ea, punandu-si capul sub piatra care cade. In Rusia, in locul unde s-a exras petrol, peste tot vor fi astfel de gauri, spre ex.Baschiria. Sunt patru orase unde s-a extras petrolul si toate se vor surpa. Din acel loc, nu va exista loc de iesire. “toate fabricile, toate uzinele, toate masinariile grele ce sunt pe pamant, toate se vor prabusi”. “Combustibil nu va mai fi, lumina nu va mai fi, uzinele mari vor ramane pustii si vor avea doar paznici.”
APARE APOI
06 Feb 2019

un reportaj de la ei (la rusi) fisuri immense in orase, iar la periferii – gropi adanci in care abia se mai zaresc varfurile constructiilor de odinioara. Da exemplu Moscova care are sol calcaros, unde s-au ridicat zgarie-nori, pamantul (strazile) se fisureaza deja. Moscova va avea o soarta teribila pentru viata ei plina de sarbatoare; se va inclina incet, incet pana se va prabusi; numai o mica parte din Kremlin se va vedea si steaua. Slavocica a spus: “cand Domnul Iisus Hristos va intra in aceasta piata rosie, acesta parte din Kremlin cu stea, se va prabusi definitiv. In centrul Rusiei, cu exceptia Moscovei, astfel de surpari massive, nu vor mai fi. Acolo vor apare alte nenorociri. Mai incolo, dupa spunea Slavocica, apa se va retrage de peste tot si ne-a explicat si de ce…in unele parti vor fi inundatii (spre exemplu – Anglia care va fi inundata! Iar conducerea Angliei, stie despre aceasta insa, nu poate accepta ca lor li se va intampla asta…Cand Anglia va incepe sa se inunde partial, cand din Anglia nu va mai ramane decat o mica parte, atunci vor crede! Si Slavocica a spus: “mamico, mult popor va fi evacuat…cuvantul “evacuat” folosit de el va fi folosit pentru a-mi explica ca “va fi evacuat in Rusia”.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray