2020-07-10 17:28

SCANDAL cat casa pe aeroportul Henri Coanda. Gigi Becali a AGRESAT un europarlamentar roman

 |  14:06
SCANDAL cat casa pe aeroportul Henri Coanda. Gigi Becali a AGRESAT un europarlamentar roman

Deputatul european Cristian Preda a anunţat printr-un mesaj postat pe reţelele sociale că a fost agresat fizic sai verbal de către finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pe aeroportul Henri Coandă. Scandalul ar fi pornit dupa după ce politicianul l-a catalogat drept "puşcăriaş" pe latifundiarul din Pipera.

"Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofiţer de ce trec puşcăriaşii pe acolo. Becali aude şi începe să înjure ca la uşa cortului. Mă urmăreşte prin aeroport ameninţându-mă şi urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un şut în geanta pe care o port la umăr. Grapini şi Buşoi (n.r - alţi doi europarlamentari) îl îmbrăţişează. Scap de marţafoi zicându-i că voi chema Poliţia", a anunţat Cristian Preda pe contul său Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Sep 2018

ha ha ha suuuuuut de la 11metri Becaliiiiii........si prinde portarul Preda//Asa va trebuie sa va dea suturi in gura pana va cad toti dintii pentru ca voi i-ati dat apa la moara.....acum se kaka in capul vostru...ha ha ha stupid people
ANONIM
10 Sep 2018

Asta e ...cand scris ca se urca in copac ....OARE II ESTE RUSINE CA A FOST PUSCARIAS ??
PESEDISTILOR
10 Sep 2018

e bine ce face oierul pentru ca are coada si o reprezinta si pe firea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz