2019-10-14 21:41

SCANDAL cu interlopi în Bucureşti! Un bărbat a ajuns la spital, iar alţi şase la audieri

 |  10:26
SCANDAL cu interlopi în Bucureşti! Un bărbat a ajuns la spital, iar alţi şase la audieri

Un scandal între două clanuri de interlopi a izbucnit în Capitală, după ce membrii acestora s-au lovit intenţionat cu bolizii în trafic. A urmat o bătaie generală cu zeci de oameni. Un barbat a ajuns ranit la spital, alti sase au fost dusi la audieri, trei dintre ei fiind retinuti de politisti.

Scandalul a izbucnit imediat ce membrii celor doua grupari s-au ciocnit intentionat pe soseaua Fundeni. După incident, au fost chemaţi mai mulţi oameni, care fac parte din cele două grupări rivale: Mogoş şi Caran şi s-au luat la bătaie.

În total, zeci de oameni şi-au împărţit pumni şi picioare.

După bătaie, un bărbat a fost dus de urgenţă la spital. şase oameni au fost duşi la audieri, trei dintre ei au fost reţinuţi. Poliţiştii au deschis un dosar pentru tentativa de omor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fraier de București Da, știu cum e cînd cumperi fel de fel de chestii pe care nu le vrei și de care nici nu ai nevoie, doar pentru că vînzătorul te-a citit dintr-o privire, ți-a simțit slăbiciunea ori a insistat, pentru că-n ziua aia nu a avut cine știe ce dever. Iar tu, ca un fraier, ai pus ochii în pămînt rușinat, ai îngăimat ceva, mai mult pe dinăuntru, și ai dus rapid mîna spre portofel, ca să plătești. Sau cînd, la aprozar, ceri niște roșii și, încă de cînd ți se umple pe jumate punga, vezi că-s borșite, iar unele necoapte, dar nu le dai înapoi, ți-e jenă de cel care le vinde
30 Iun 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray