2020-08-08 04:16

UPDATE: SCANDAL cu jandarmi la poarta familiei Melencu. Mama Luizei a LEȘINAT, bunicul s-a stropit cu BENZINĂ

 |  16:49
UPDATE: SCANDAL cu jandarmi la poarta familiei Melencu. Mama Luizei a LEȘINAT, bunicul s-a stropit cu BENZINĂ

Jandarmii şi agenţii se află, la ora transmiterii ştirii la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă şi, ulterior, a leşinat, transmite Mediafax.

UPDATE: Mama și bunicul Luizei Melencu au ajuns la urgențe cu dureri în piept, iar bărbatul primește medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale.

”Pacientul prezenta criză hipertensivă. Amândoi prezentau dureri în piept, cu caracter anginos. Au fost admiși în aria de monitorizare a UPU. Sunt conștienți, stabili, dar prezintă în continuare dureri anginoase. Bătrânul a primit medicație pentru scăderea tensiunii. În urma rezultatelor pe care le vom primi, vom decide dacă pacienții vor rămâne internați sau nu. Vor rămâne în monitorizare până când nu vor mai reprezenta risc pentru viața lor. Am observat că sunt amândoi epuizați fizic și psihic. Bătrânul a și cedat. Există riscul de a face o complicație, la nivel pulmonar prin inhalarea vaporilor de benzină. Și acum miroase a benzină”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Craiova, unde au fost duși mama și bunicul Luizei.

Mama și bunicul Luizei au fost consultați de medicii de la Ambulanță după ce li s-a făcut rău în timp ce jandarmii se aflau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe biologice.

Potrivit medicilor, cei doi prezentau o stare de lipotimie și trebuiau duși la spital pentru investigații suplimentare și pentru tratament. Cei doi au refuzat însă și s-au întors în curtea casei.

Bunicul Luizei s-a stropit cu benzină, fiind oprit de jandarmi, iar mama Luizei a leșinat în timp ce se certa cu jandarmii.

La domiciliul familiei Melencu se află, la ora transmiterii ştirii, agenţii procedurali şi jandarmii pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice.

„Nu plec, să mă aresteze”, a spus mama Luizei.

„Nu mergem nicăieri, să fie clar!”, a spus, la rândul lui, bunicul fetei.

Mama Luizei a leşinat în timp ce se certa cu jandarmii.

Bunicul Luizei a avut la un moment dat un schimb de replici cu un jadarm:

Jandarm: Vă respect părul alb.

Bunicul Luizei: Părul alb da, dar nu durerea din suflet. (...) Am pierdut o fată scumpă şi dragă. Veniţi să ne luaţi ca pe nişte perverşi. Cu ce am greşit noi? Refuzăm, am refuzat indiferent de ce se întâmplă.

Jandarm: Suntem aici să desfăşurăm activităţi specifice. Vă multumesc

Bunicul Luizei: Ştim noi ce se întâmplă acolo? (nr: sediul DIICOT) Nu mai avem încredere în nimeni. Ştim ce se întâmplă în cuşca cu lei, dacă intrăm acolo?"

Ulterior, bunicul fetei a ameninţat că îşi dă foc.

Mandatul a fost emis după ce mama Luizei a refuzat să se prezinte, joi, la sediul DIICOT Bucureşti pentru a-i fi prelevate probe biologice, chiar dacă a primit citaţie în acest sens.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-27

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz